Не е важно од каде е. Станува збор за мој човек, така да, не ме излажал.Чекај бе, погоре спомна вработен ти кажал.
Кој вработен, некој од Техно-маркет или Нептун?
Не е важно од каде е. Станува збор за мој човек, така да, не ме излажал.Чекај бе, погоре спомна вработен ти кажал.
Кој вработен, некој од Техно-маркет или Нептун?
Не сфаќам што ти значи тоа "твој човек"?Не е важно од каде е. Станува збор за мој човек, така да, не ме излажал.
Епа ај ти кажи со прост пример од што е плазмата подобра од ЛЦД-то?Не сфаќам што ти значи тоа "твој човек"?
Ако е твој човек, зашто би знаел све?
Ако ти не знаеш нешто, како знаеш дека он го знае?
Види, јас во принцип мразам генерални дискусии на оваа тема.Епа ај ти кажи со прост пример од што е плазмата подобра од ЛЦД-то?
Имаш ли Audio-OUT на телевизорот?Може не е баш за тука прашањево ама гледам нај активна е темава ....неможе да добијам звук од тв на звучките од двд па помош телевизорот е самсунг CW-29Z404 a двд-то LG Позз
поврзано е ама несака нешто ...............Имаш ли Audio-OUT на телевизорот?
Имаш ли Audio-IN на плеерот?
Ако имаш, земи кабел и само поврзи ги преку овие излези и влезови.
Па не би рекол дека ова што го пиша е вистина.Докажи ми спротивно и јас ке бидам првиот што одма ке оди да купи плазма со оглед колку бев загреан за тоа.Денес бев низ техномаркет и нептун.И во двете продавници гледав и плазми и лцд-еа.Иако одма очите идат на тие модели што се далеку над финансиските можности застанав на тие модели кој ме интересираа и видов навистина дека има разлика во рефлектирачкиот сјај кај плазмите и кај овие другите.Па уште и кога го видов LG 42 pt353 а бе тоа екранот како огледало и детали на лицето си гледав Што е уште полошо и на модели панасоник и тоа доста поскапи ништо подобри не беа Кај ЛЦД телевизорите овој проблем го немаше.мојот стар телевизор TELEFUNKEN му дојде крајот и време да си обновам нов телевизор и тоа PANASONIC NEO/PDP Panel со 42 инчи деновиве треба да купам за дневна соба над 40м квадрати,а тоа што викаат за плазмата влијае за дневна светлина тоа проблем веќе е надминато решено,но прво ќе си прошетам низ продавници која серија ќе бирам
MAC)) nemoj sea i ti vaka so prost primer saka da mu objasnis...Види, јас во принцип мразам генерални дискусии на оваа тема.
Се зависи од телевизор до телевизор. LED е боље од LCD генерално така, ама Quart LED и Sony LCD позадинско?
No way man.
Затоа само сакав да ти кажам дека зависи од моделите, на крај некој неупатен ќе се залета по плазма, ќе земе 4 години стара 50 инчна што за кур не ја бива.
Vrska nemaat klipcinjava i jas gi gledav pred da kupam TV, vrska nemaat.Па не би рекол дека ова што го пиша е вистина.Докажи ми спротивно и јас ке бидам првиот што одма ке оди да купи плазма со оглед колку бев загреан за тоа.Денес бев низ техномаркет и нептун.И во двете продавници гледав и плазми и лцд-еа.Иако одма очите идат на тие модели што се далеку над финансиските можности застанав на тие модели кој ме интересираа и видов навистина дека има разлика во рефлектирачкиот сјај кај плазмите и кај овие другите.Па уште и кога го видов LG 42 pt353 а бе тоа екранот како огледало и детали на лицето си гледав Што е уште полошо и на модели панасоник и тоа доста поскапи ништо подобри не беа Кај ЛЦД телевизорите овој проблем го немаше.