Чекај бе, погоре спомна вработен ти кажал.
Кој вработен, некој од Техно-маркет или Нептун?![]()
Не е важно од каде е. Станува збор за мој човек, така да, не ме излажал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај бе, погоре спомна вработен ти кажал.
Кој вработен, некој од Техно-маркет или Нептун?![]()
Не е важно од каде е. Станува збор за мој човек, така да, не ме излажал.
Не сфаќам што ти значи тоа "твој човек"?
Ако е твој човек, зашто би знаел све?
Ако ти не знаеш нешто, како знаеш дека он го знае?![]()
Епа ај ти кажи со прост пример од што е плазмата подобра од ЛЦД-то?
Може не е баш за тука прашањево ама гледам нај активна е темава ....неможе да добијам звук од тв на звучките од двд па помош телевизорот е самсунг CW-29Z404 a двд-то LG Позз
поврзано е ама несака нешто ...............Имаш ли Audio-OUT на телевизорот?
Имаш ли Audio-IN на плеерот?
Ако имаш, земи кабел и само поврзи ги преку овие излези и влезови.
мојот стар телевизор TELEFUNKEN му дојде крајот и време да си обновам нов телевизор и тоа PANASONIC NEO/PDP Panel со 42 инчи деновиве треба да купам за дневна соба над 40м квадрати,а тоа што викаат за плазмата влијае за дневна светлина тоа проблем веќе е надминато решено,но прво ќе си прошетам низ продавници која серија ќе бирам
MAC)) nemoj sea i ti vaka so prost primer saka da mu objasnis...Види, јас во принцип мразам генерални дискусии на оваа тема.
Се зависи од телевизор до телевизор. LED е боље од LCD генерално така, ама Quart LED и Sony LCD позадинско?
No way man.
Затоа само сакав да ти кажам дека зависи од моделите, на крај некој неупатен ќе се залета по плазма, ќе земе 4 години стара 50 инчна што за кур не ја бива.![]()
Vrska nemaat klipcinjava i jas gi gledav pred da kupam TV, vrska nemaat.Па не би рекол дека ова што го пиша е вистина.Докажи ми спротивно и јас ке бидам првиот што одма ке оди да купи плазма со оглед колку бев загреан за тоа.Денес бев низ техномаркет и нептун.И во двете продавници гледав и плазми и лцд-еа.Иако одма очите идат на тие модели што се далеку над финансиските можности застанав на тие модели кој ме интересираа и видов навистина дека има разлика во рефлектирачкиот сјај кај плазмите и кај овие другите.Па уште и кога го видов LG 42 pt353 а бе тоа екранот како огледало и детали на лицето си гледавШто е уште полошо и на модели панасоник и тоа доста поскапи ништо подобри не беа
Кај ЛЦД телевизорите овој проблем го немаше.