Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ја мисљим дека шахин го има набољи дрес и бројка ова година

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Виктор Владес : Имаше невреме, трештавеше грмавеше, излавам надвор има шо да видам иде Васкез, и да погинеш бар два бода ќе спасеш :D

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Пет , петка, петарда Special Five, Give me Five, многу работи ве поврзуваат со бројот пет .... :)

Пет бода е предноста и така е запишано во табелата, ама ако малку погледнете пошироко на работите, имате предност од само 2 бода .....

Зошто ли, или POR QUE ?

Па ги заборавате трите бода кои сигурно НЕ припаѓаат на вас, од следното Класико ;)

П.С Мај објективно е далеку, особено ако одиш пешки :), ништо ниту е решено, ниту пак ќе биди во блиска иднина, а очигледно е дека некој ПО СЕКОЈА ЦЕНА сака ВИЕ да сте шампиони :cool:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.936
Поени од реакции
30.930
^ Иди плакај на друго место.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Пет , петка, петарда Special Five, Give me Five, многу работи ве поврзуваат со бројот пет .... :)

Пет бода е предноста и така е запишано во табелата, ама ако малку погледнете пошироко на работите, имате предност од само 2 бода .....

Зошто ли, или POR QUE ?

Па ги заборавате трите бода кои сигурно НЕ припаѓаат на вас, од следното Класико ;)

П.С Мај објективно е далеку, особено ако одиш пешки :), ништо ниту е решено, ниту пак ќе биди во блиска иднина, а очигледно е дека некој ПО СЕКОЈА ЦЕНА сака ВИЕ да сте шампиони :cool:
На тебе ли дојде редот да се глупираш, ах леле ушите да ти јадат тие што те пратија :place:.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892

Зошто ли, или POR QUE ?

А кој те пита тебе нешто ? :) Ти очигледно пешки си тргнал па си се загубил

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Зошто ли, или POR QUE ?

Само едно нешто ќе ти кажем. Сисај!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
El Real MAdrid está marcando uns registros escandalosos. De seguir así el conjunto de José Mourinho podría acabas lña temporada con nada menos que 136 goles. Números al alcance de muy pocos.

блаблабла ќе сме даделе 136 гола ако продолжиме со ова темпо... сеа следи јакиот дел...

Con estos números, el récord de John Benjamin Tosahck de 107 goles....

:vozbud:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
И после не биле комплексанти ... :cautious:(само заради 5 бодови разлика, а замислете што би правеле ако сме први и на крајот од сезоната) Почнаа и завери да лепат дека некој по секоја цена сакал да бидеме први, а забораваат како тие последните неколку години стигаа до врвот. За нив и само за нив, врв на недостижноста, а за сите останати врв на срамот и безнадежното. Пред неколку страни ставив видео, во кое се покажува како, зошто и на КРАЈОТ КОЈ сакал тие да се на врвот ... еве сега ќе го поставам пак, заради комплексното момче што кења по туѓи дворови, да се потсети ...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.630
Поени од реакции
14.532
Наредни два натпревари на гости со Мајорка, минатата година кикснавме таму, и на гости со секогаш незгодниот Билбао. Ако ги тепаме овие двете, шампиони сме.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.746
Поени од реакции
22.932
Наредни два натпревари на гости со Мајорка, минатата година кикснавме таму, и на гости со секогаш незгодниот Билбао. Ако ги тепаме овие двете, шампиони сме.
Богами вака е, ама предвреме не се зборува. Вакви натпревари кои најпрвин изгледаат пеколно тешки можат лесно да се добијат, а кај некои чкљ екипи(Гранада, Сантандер, Сарагоса) да се киксне.
Ама убава насловна имаше Марка(или АС), пред некој месец, кога Реал победи со не знам кој беше, навидум лесна екипа, но тешко извојувана победа. Тогаш на насловната на Марка/АС имаше ВО ВАКВИ НАТПРЕВАРИ СЕ ОСВОЈУВААТ ТИТУЛИ.
А, за Реал(освен 2та кикса на почетокот на сезоната) послабите екипи досега се мачкини кашлици. Да, важно е и Ел Класико, ама титулата се добива со континуирана игра против помалите екипи.
Јас прв ќе ви честитам ако ја освоите Ла Лига, а сте на добар пат. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom