Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 21:56 ---
Ова испаѓа дека Реал го расипал Албиол...

Не дека Реал го расипал, него мислам дека каква и грешка да направи одма тоа се користи за да се зборува против него како да си дал автогол во финале од ЛШ. Редовно игра и за Шпанија, па ете да речеме дека Мурињо греши, ама не може и Дел Боске да греши, секогаш кога не игра некој од Пике и Пујол тој е првиот избор. Еве синоќа Рамос направи катастрофална грешка кога го примивме голот, не го покри играчот, па никој не зборуваше за него. Да го направеше тоа Албиол пет страни ќе изнаполневте за него. Не ми смета што зборуваат против него, ми смета што секоја негова грешка ја преувеличуваат, а ако некој друг играч направи таква грешка никој не кажува ни збор. И да, и јас се сложувам дека не е материјал за Реал, и дека Варан е подобар и се тоа што го кажуваат и другите, но мислам дека за резерва си е таман..

Абе, и клипот си кажува, освен тоа коа ја извади топката од гол линија со Севиља, друго ништо. Тоа не е доволно. И не се само грешките. Пребавен е, често противниците избегнуваат офсајд стапица баш ради тоа што Албиол доцна се извлекува, паничар е.. Не може така, бар не во Реал. Ако се сеќаваш јас лани кога се повреди Игуаин, викав да се појача одбраната, дека ќе пројдеме и со Роналдо и Бензема во напад, сите будала ме правеа... И после Албиол направи пенал врз Меси (или кој и да беше)... Премногу шанси му се дадоа. Подобро некое дете од Кастиља да заигра, али хеј, кој ме прашува мене...

Ја не сум од тие што чекаат да згреши да хејтаат, ниту приметувам во составот прво дали е тој или не е, како што прават некои, но тоа што е паничар неможе да го направи играч за Реал, никогаш.Би одиграл со просечни екипи добро но секогаш кога наспроти него би излегол некое играчиште, кичма ќе му искрши.

Дечки ајде мала помош.
Пред некое време се вртеше едно видео за Реал Мадрид, не можам да го најдам никаде. Почнуваше со Бернабе како го даваат ноќно време.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 23:00 ---
:pos:
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 23:03 ---
Аман бе :icon_lol:

Ја мислам.... дека треба да му најдеме некој прекар и на овој, немора да биде домашно животно ко со претходниот случај, кој секако се покажа успешен и еве сеа е меѓу најдобрите у свет, нели !? :D

Само незнам дали и на овој проблемот му е у главата ко на Бензема...

Ени саџешчнс !?

pique5.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom