Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Повикани за утрешниот натпревар против Malaga:

Голмани: Casillas, Adán и Jesús.
Одбрана: Ramos, Marcelo, Varane, Albiol, Pepe, Coentrão и Arbeloa.
Средина: Lass, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Callejón, Altintop и Kaká.
Напад: Cristiano Ronaldo, Higuaín и Benzema...

не се повикани Di María поради повреда...Carvalho, Sahin и Granero поради техничка одлука...

Со Билбао играме дома, имаме и 7 кола во Мадрид што се играа, 5 дома и Гетафе и Рајо у гости, една по друга.
значи 1 и пол месец сме у Мадрид тоа е добро

Со Билбао играте на гости за две кола.

Benz играч на колото во примера.

Колку се нервирам вака што не го повикува Сахин без причина. Дечкото има потенцијал да биде премногу добар играч, а многу слаба минутажа добива. Ем гледа дека на Чаби Алонсо му треба одмор, и не ни го повикува. Како што си ги искористува Каљехон минутите што му се дадени, така и овој си ги искористи. И според тоа што го покажа до сега (колку и да беше, сепак малку беше) заслужува во најмал случај да биде повикуван, а и да добива малце повеќе минути.

да не беше овај играч.... сега немаше да му бегаме на Барселона 5 бода... :D

Attachments

• 395829_10150471415055415_240839255414_8917620_2015461737_n.jpg
    395829_10150471415055415_240839255414_8917620_2015461737_n.jpg
    22,2 KB · Прегледи: 48
Се би дал да се врати Раул на Бернабе и да го направи истово што го направи Анри вечерва.

Не само тоа, него да добие и достојно збогум....уствари, која е причината што така преку ноќ отиде....барем мене како не фан на клубот ми изгледаше, онака од страна.....ептен на брзинка (n)

Се би дал да се врати Раул на Бернабе и да го направи истово што го направи Анри вечерва.
Исто и ја. Би мењавал титула во Примера за кам бек на Раул во Реал. Ми се напуни срцево гледајќи го Анри како дава гол за Арсенал, а не сум никаков фан на Арсенал. А да се случи истово со Раул во Реал, би бил пресреќен.

Него Мур и 10 стопери да има а да нема десен бек никаков тој Рамос ќе го игра централно а Роналдо ќе го стави десно:icon_lol:

Увиде дека Рамос својот потенцијал со максимизира како централен.

Новинарите газот ќе си го дадат за да напишат нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom