Фан Клуб: Барселона

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Момци се гледа дека на некој во Шпанија не му одговара да бидеме по 4 пат шампиони во Ла Лига !

Ама затоа Лигата на Шампионите мислам дека нема кај да ни избега и имам некое претчуство дека ќе бидеме првите што ја одбраниле титулата!

И да со душа го очекувам двомечот со Реал Мадрид во купот уште еднаш да се види кој е подобар!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Да умре судијата до сабајле, ми скина пари мамето да му го ебам. После ќе кажуваат во УЕФА дека не може да се воведе технологија во фудбалот и да се прегледуваат снимки затоа што морал да постои човечкиот фактор. А на тој што ја фати со рака, да даде Господ лепра да фати и да му падне!!!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
на друг начин штала задрид неможе да освои титула
и после ова ако не им е срам нека се радуват на поклонета титула

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
А еве и Сандро Росел не се замара многу и мислам дека и он се сложува со моето мислење на претходниот пост !

Sandro Rosell: "Sudac nije dosudio penal zbog igranja rukom u nadoknadi vremena? To je fudbal. Idemo na narednu utakmicu.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не, стварно, па по апла и по очигледен пенал не сум видел, зашто се напраи ќор судијата кој го знае, немаше апсолутно потреба од предност у таква и повеќе од очигледна ситуација за чист како суза пенал. Играчов на Еспањол буквално го замени голманот. А и линискиот бе мамата, на два пати метро позади офсајд крева знаменце.
Немам зборови.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Толку изгубен во простор судија одамна не сум видел(дури ни во нашите клошарски лиги)....ццц..класичен кретен...
И после кај нас не чинеле судиите,па македонските судии за овај ретардионот се Колина....
Не видов добро,тој жолтиот картон го покажа на играчот шо играше со рака така?:eek:
Или беше на некој друг?од нервози ништо не видов као треба...
Тоталноочајни судии,кретен од судија + слепци помошници-:tapp: направија неколку грешки кои директно влијаеа на резултатот)...
Капак на се слабата,импотентна игра на тимот,без идеја,без дрскост да се реши мечот убедливо-нешто шо го красеше тимот минатите сезони,посебно на гостински терен.....
Како едвај да чекаа да заврши мечот,е па сеа два.три пати се блокираа чисти шутеви на само неколку метри пред Валдез,е па една топка ќе помини....
Требаше да се нападни похрабро,и да се реши мечот многу порано,вака во најлош момент се прими голот и после нема време за корекции,а и среќата во тие завршни моменти изостанува целата сезона....
Со Севиља се промаши пенал...
Со Билбао Пике си акна автогол во финишот...
Гетафе дава гол во најнезгоден момент од еден шут кон гол...
Ете ги сега и овие ИНДИЈАНЦИТЕ....
Подобро да израмнеа порано(ќе беше заслужено и така),барем ќе имаше време за адаптација,вака кога ќе ти израмнат на 4 минути до крај,тешко се победува...
9 бода се изгубени на овие мечеви,мечеви во кои мораше да се освојат барем 6 бода....
Има време за поправен,но ќе мора да се направат големи реформи во играта и пристапот на гостински терен,зошто премногу бодови се губат(на наивен начин)....:facepalm:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Можеби одигравме лошо на овој меч и еспањол заслужија бод,но дефинитивно не на ваков начин:tapp:,досудени два непостоечки офсајда и недосуден чист пенал на крајот,епа незнам што друго да кажам,а дека одигравме слабо тоа е точно... и сега пак нека зборат комшиите како на нас ни помагале судиите:tapp: но ништо не е завршено до крајот на сезоната има уште многу да се игра и титулата не е решена,како што читам коментари на фб дека Барселона можеле да се збогуваат со титулата...

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Го глеав крајот , пенал имаше ама ете не беше досуден .. и вас еднаш да ве оштетат .. ! регуларно да судеше ќе досудеше пенал .. ! инаку сеа глеам многу ладно у каталонија ... ! - 5 степени била температурата .. ! :D :pos:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
У пм нека оди се......Не знам кој беше полош од овие 3 : Судијата,Санчез или Меси.....
Најлош меч одиграно од памти век,најлоша средина од не знам кога,најслаб Меси во неговата историја,најслаб Санчез во дресот на Барса...
До толку хејтање овие навивачите не знам....
Не знам зошто вака играме секогаш против свињите на нивниот стадион.Толку исплашени ги немам гледано никогаш.Не изиграа ,како никоја екипа до сега изиграа против оваа Барса на Пеп.
Не знам што правеше Меси,дали играше или пак мислите му беа по златната топка ( ах што сакам Чави да ја добие ( не верував дека некогаш ќе бидам против Меси барем и дел од секунда) ). Милиони шанси неискористени од Санчез,една барем да влезеше...
-5 .... Многу тешко за титула.....сами си сме криви...против просечна екипа сами се бламираме.Да ти ебам и градско дерби и све......
Ве молам немојте да барате пенал во 93 минута кога пред тоа Санчез имаше солидни шанси.......

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
А еве и Сандро Росел не се замара многу и мислам дека и он се сложува со моето мислење на претходниот пост !
Очекувано од таборот на Барса. Ни Пеп нема да го нападне судијата. А да беше обратна ситуацијата, да беше Реал на местото на Барса, Мурињо имаше со дрва и камења да мава по сите, ќе измислуваше конспирации, осмо светско чудо ќе направеше од ситуацијава...

Ништо, идеме даље момци, не е ништо изгубено.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
на виља зицерот со валенсија во 90та минута
на меси промашениот пенал со севиља во 94та
на меси стативата во 93та со гетафе
денес стативата на пике и недосудениот пенал

што ти значи фактор среќа..

конкретно за утакмицава. ужас. слабо, слаба поставеност, многу грешки. меси отсутен, бускетс една од послабите утакмици, алексис многу слабо, џави исто.. инисеста на моменти добар, алвес според мене најактивен но едноставно немаше течност во играта.
мене конкретно ми фалеа куенка и адриано.

што им беше на еспањол, како да играа финале на лига на шампиони.
а радоста на навивачите и играчите на крај.. тоа само говори во каков очај биле со години и за нив е успех кога ќе нанесат штета на барселона.
не е далку денот кога ќе им се врати ова, како само посакувам во иднина да играат меч за опстанок со нас

5 пода разлика, повторно комотна предност и потребни се серија киксови на реал во ситуација кога не ги прават, а ние ги правиме.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 23:55 ---

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
на виља зицерот со валенсија во 90та минута
на меси промашениот пенал со севиља во 94та
на меси стативата во 93та со гетафе
денес стативата на пике и недосудениот пенал

што ти значи фактор среќа..

конкретно за утакмицава. ужас. слабо, слаба поставеност, многу грешки. меси отсутен, бускетс една од послабите утакмици, алексис многу слабо, џави исто.. инисеста на моменти добар, алвес според мене најактивен но едноставно немаше течност во играта.
мене конкретно ми фалеа куенка и адриано.

што им беше на еспањол, како да играа финале на лига на шампиони.
а радоста на навивачите и играчите на крај.. тоа само говори во каков очај биле со години и за нив е успех кога ќе нанесат штета на барселона.
не е далку денот кога ќе им се врати ова, како само посакувам во иднина да играат меч за опстанок со нас

5 пода разлика, повторно комотна предност и потребни се серија киксови на реал во ситуација кога не ги прават, а ние ги правиме.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 23:55 ---
нели знаеш ти еспањол каков тим се ?? они газот ќе си продадат, ќе ојдат во 10та лига, ама битно барса да не е шампион
во 2007 или 2008 незнам баш која година точно беше, заради овие цигани не можевме да земеме титула во шпанија. само како што рече what goes around...comes back around ќе им се врати убаво

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Само една корекција до сите, РАЗЛИКАТА Е 2 БОДА, НЕ 5, ГИ ЗАБОРАВАТЕ 3ТЕ ОД КЛАСИКО !!!!!

Не сум во некоја состојба да пишувам за подетална анализа, утре со свежи мисли ќе пишам збор два за натпреварот ....

Kajgana Shop

На врв Bottom