Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Честит пораз плави и четврта победа на зелените :D. Да пише некој извештај за нас што не игравме не ќе биде лошо ;).

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Честито да кажам заслужена победа на зелените. Тепаа 4:0, али тоа дефинитивно не беше вистинската разлика вечерва. Имавме премногу шанси 20 пати мислам направивме вишок 4 на 2, 3 на 2 и 3 на 1. Ниту еден не реализиравме. Напаѓавме многу, не се браневме. Они си ги искористија шансите и си тепаа, ние барем 1/3 да ги искористевме мислам дека тесно ке беше. Како и да е добра партија, со многу трчање и секоја чест за зелените. Ние дури и со измена игравме, ама не попуштија... на гол се мењаа по малце и така. Браво, не ми е многу криво што изгубивме, бидејки убаво се истрчавме. Инзаги кај нас позади е цар. За друго незнам.... :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Честито да кажам заслужена победа на зелените. Тепаа 4:0, али тоа дефинитивно не беше вистинската разлика вечерва. Имавме премногу шанси 20 пати мислам направивме вишок 4 на 2, 3 на 2 и 3 на 1. Ниту еден не реализиравме. Напаѓавме многу, не се браневме. Они си ги искористија шансите и си тепаа, ние барем 1/3 да ги искористевме мислам дека тесно ке беше. Како и да е добра партија, со многу трчање и секоја чест за зелените. Ние дури и со измена игравме, ама не попуштија... на гол се мењаа по малце и така. Браво, не ми е многу криво што изгубивме, бидејки убаво се истрчавме. Инзаги кај нас позади е цар. За друго незнам.... :)
Море и Јувентус е цар :D

Малце поостар натпревар имаше по некоја мала повреда и поостри стартови али у глобала добар фудбал.
Шурикен дури имаше и подршка ама не помогна ни тоа :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Море и Јувентус е цар :D

Малце поостар натпревар имаше по некоја мала повреда и поостри стартови али у глобала добар фудбал.
Шурикен дури имаше и подршка ама не помогна ни тоа :)
Se obidov so mozev spasiv :)
eeee jas da imam podrska gol ne primam :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Moжам да замислам ние колку ќе победевме да имавме подршка:love::P
Нема да победите,тоа е проблемот.Ја дадовме уктамицава за кладилници мора да се ваѓаме од дупка нова година беше,ова она!! xD

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Нема да победите,тоа е проблемот.Ја дадовме уктамицава за кладилници мора да се ваѓаме од дупка нова година беше,ова она!! xD
За колку пари се продадовте...ако не е тајна?:P

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ако игра плавата екипа недела,јас сум оут,уште од сега да си кажам!! :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Момци де ако може да ми кажете како оди воа со пријавувањево ме мрзи да барам во претходни постови,заинтереиран сум да играм?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Момци де ако може да ми кажете како оди воа со пријавувањево ме мрзи да барам во претходни постови,заинтереиран сум да играм?
Spisocite se pravat najkasno do petok taka da sledi ja temava i koga ke vidis deka se bara igrac prijavi se :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Spisocite se pravat najkasno do petok taka da sledi ja temava i koga ke vidis deka se bara igrac prijavi se :)
Како што е случајов,да улеташ место мене...
И дечки плс,јас погоре пишав нема да играм,а вие прашувате!!Само удрите цитат и пишете дека улетувам место Инзаги! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom