Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Јас неможам за викендов,па ако ја гледа некој темава и се мисли како треба да се пише на списокот нека повели на мое место :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.131
Абе...не гледате ракомет в недела? Инаку ако има место би пополнил зошто да не, само на прво место ми е ракометот :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Мене ко што ми изглеа нема да се собереме. Терминот ни е од 8 ипол а ракометот од 7 ипол што значи нема шанси да заврши на време/ќе се поклопат...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Што е до мене, ајде ке се пријавам ама се плашам дека нема да се собереме... а и ова со ракометов... Незнам како сакате, ако има доволно, играјте... ако фали, ке се пријавам за да попунам место.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Слабо активност. :) Тешко дека ќе изиграме утре.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Бајаги тешко. Сајбер ке дое у задњи момент и ке рече ке играм и таман ке помислиме дека го спасил денот и после пола саат ке откаже :D

Пробав да викнам некој дечки али сите ми викаат ракомет ке гледаат. Ако не играме да се јавиме уште вечерва да го одложиме само неделава, па од другата стандард здравје боже. Ваљда нема да го изгубиме терминот. Предлог само, ако се собереме ке дојдам... :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Бајаги тешко. Сајбер ке дое у задњи момент и ке рече ке играм и таман ке помислиме дека го спасил денот и после пола саат ке откаже :D

Пробав да викнам некој дечки али сите ми викаат ракомет ке гледаат. Ако не играме да се јавиме уште вечерва да го одложиме само неделава, па од другата стандард здравје боже. Ваљда нема да го изгубиме терминот. Предлог само, ако се собереме ке дојдам... :)
Се сложувам нема ни 5 луѓе пријавено сите сакат да гледаат ракомет...
Ако има број некој нека го откаже само за утре а од следниот викенд ќе си продолжиме пак...
Не ми текнува кој го закажа мислам Кифла беше...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Кифла го закажа, земете му број и откажете само за утре ама треба денес да откажете зашто утре може да е веќе касно и да си ги бара човекот парите.

Инаку можевте уште вчера да го откажете дека имавме договор до петок вечер да се списоците готови.

Член од
1 април 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
nekoj dobar da mi dade broj od 11 oktomvri, dimitar miladinov, forza broj... po moznost vistinksiot :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom