- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Aбе нека е*е,додека е млад xDDD,другото све ќе биде добро!Јебига сега доаѓам дома добро што сте се снашле...
Сајбер за ќутек си втор пут дупиш вака![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Aбе нека е*е,додека е млад xDDD,другото све ќе биде добро!Јебига сега доаѓам дома добро што сте се снашле...
Сајбер за ќутек си втор пут дупиш вака![]()
Море и Јувентус е царЧестито да кажам заслужена победа на зелените. Тепаа 4:0, али тоа дефинитивно не беше вистинската разлика вечерва. Имавме премногу шанси 20 пати мислам направивме вишок 4 на 2, 3 на 2 и 3 на 1. Ниту еден не реализиравме. Напаѓавме многу, не се браневме. Они си ги искористија шансите и си тепаа, ние барем 1/3 да ги искористевме мислам дека тесно ке беше. Како и да е добра партија, со многу трчање и секоја чест за зелените. Ние дури и со измена игравме, ама не попуштија... на гол се мењаа по малце и така. Браво, не ми е многу криво што изгубивме, бидејки убаво се истрчавме. Инзаги кај нас позади е цар. За друго незнам....![]()
Se obidov so mozev spasivМоре и Јувентус е цар
Малце поостар натпревар имаше по некоја мала повреда и поостри стартови али у глобала добар фудбал.
Шурикен дури имаше и подршка ама не помогна ни тоа![]()
И ја исто.... да не примив некој гол ? Ти сите ги прими...Se obidov so mozev spasiv
eeee jas da imam podrska gol ne primam![]()
Нема да победите,тоа е проблемот.Ја дадовме уктамицава за кладилници мора да се ваѓаме од дупка нова година беше,ова она!! xDMoжам да замислам ние колку ќе победевме да имавме подршка![]()
За колку пари се продадовте...ако не е тајна?Нема да победите,тоа е проблемот.Ја дадовме уктамицава за кладилници мора да се ваѓаме од дупка нова година беше,ова она!! xD
Spisocite se pravat najkasno do petok taka da sledi ja temava i koga ke vidis deka se bara igrac prijavi seМомци де ако може да ми кажете како оди воа со пријавувањево ме мрзи да барам во претходни постови,заинтереиран сум да играм?
Spisocite se pravat najkasno do petok taka da sledi ja temava i koga ke vidis deka se bara igrac prijavi se![]()
Како што е случајов,да улеташ место мене...Момци де ако може да ми кажете како оди воа со пријавувањево ме мрзи да барам во претходни постови,заинтереиран сум да играм?