Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
Убаво што Дон Андрес ќе биде спремен, он си е почесен член на стадионот на комшиите. :love: А, лани во дербито во вториот дел од сезоната, на Камп Ноу им збрца и голче. :)

П.С.

Ladies and gentlemen, спремете се за сензација... :D НАЈНОВОТО ВИДЕО НА АЛАС.... СИТЕ АСИСТЕНЦИИ НА ЧАВИ ВО ДРЕСОТ НА БАРСА (од 2001 до последниот натпревар)... (y):cuc::cuc:
И нормално е што видеото трае околу 17 минути. :icon_lol:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ајде мора утре победа и да продолжи победничката серија....

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
Досега на сите натпревари сезонава Пеп излегуваше со различен состав. Мислите ли дека и утре ќе продолжи таа негова традиција?
Еве, јас на пример типувам дека ќе излезе со истиот состав од Ел Класико.
Валдес​
Дани - Пујол - Пике - Абидал​
Бускетс​
Чави - Иниеста​
Меси - Цеск - Алексис​

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Фина психолошка изјава од Пеп. Мора да се признае дека и у тој дел веќе е одличен.

А за утрешниот состав, очекувам по незнам кој пат сезонава да видам различен тим, иако најдобро би било да се излезе со составот на Че т.е истиот од Ел Класико, само не верувам Иниеста да започне од првата минута, иако веќе се врати на тренинзите.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Маркез ќе тренира 10 дена со Барселона.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Рафа можи одличен тренер во иднина да биди.
Иначе вечно добредојден е на Кампот слободно можи и да заигра ако сака :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
Rafa Marquez: "Sa Barçom ću trenirati 10 dana. Pitao sam za odobrenje, razgovarao s Pepom i on se potpuno složio. Sretan sam jer sa ponovo vidio stare prijatelje, imam sjajne uspomene na vrijeme provedeno ovdje. Htio bih se vratiti u klub jednog dana."

Рафа, еден од моите поомилени играчи кои играле во Барса. Убаво е што е повторно со екипата, макар на кратко време. Тоа што тренира со Барса за време на паузата во Америка е знак дека во овој клуб нешто му значи а и дека тој значи нешто за овој клуб. (y)

И да, уште ми е мака што не го прогласија за легенда кога си замина. :confused:

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Познато е дека играчите од одбраната и задниот среден ред се релативно добри тренери, зш имет поголема и појасна слика за движењето на играта,зш пред нив е се.Сите акции,комбинации,ѓи започнуваат тие.....и гледаат како се завршвет.Рафа го имаше сето то + креативност и умешност со топка,фудбалско знаење.Така да,ко што спомна погоре некој,не би ме зачудило ако за 5-6 години тој седнит на клупата на Барса :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Уште вас ве чекам 2&3+, имате претпоставки за составот?

Kajgana Shop

На врв Bottom