Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ке има забава до крајот!!
ко нема 10 да им закачат! :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Лелелелелелелле :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Можеше барем 0-5 да ја изиграа убаво контрата Валенсија и Нани,и Велбек немаше срека замалце :D
Каква доминација,на почетокот малце ме уплашија со играта но после првиот гол на Руни и црвениот,се смени играта тотално:) Хејтери плукајте по голманите :sneaky:Одбраната повторно на ниво,Рио се врати во форма,Смолинг и Евра супер си ја вршат работата.Во второ очекувам Керкик аут Сколс ин,не дека Керик игра слабо,сакам да го видам повторно дуото Гигси Сколс :vozbud: Убаво кажа коментаторот на спортклуб после грешката на Рио,обвини го другиот за твојата грешка,Џонс каква невина фаца напрај,џабе го испокара Рио :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Предлагам иницијатива да собереме (сите фанови на јунајтед) по скромни 50 денари да направиме пакетчиња за ретардираниве дечиња што пишуваат строго ретардирани постови во темата за премиер лига. Кој е за нека се пише, еве јас ќе го скршам мразот :icon_mrgr:
Инаку играва е силување, доста им е и 3, ама нека им спопикаат уште 4 за ретардираниве дечиња ширум светот!

GLORY!!! И пак ќе кажам ферги нема пари стопанка му :icon_lol:
не можемо ние да собермо толку пари колку што има ретардирани што пишуват глупости

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Ајде да го видиме сколси во игра :)
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 15:10 ---
какво поставување на линдегард ... шутира на лева статива он залепен на десна !!!!!!

F

freebird

Гостин
Еве го тој 1-6 од крајниот резултат :)
edit: upsss... Треба да се уозбилат малку сеа :)

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:Сколс :vozbud:

Тоа е тапа голман !!!!

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Ебати дождот.......се зализга Линдегард ко мало дете на снег :/

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Тоа се вика "ебате голманот" ... на првиот гол поставеност му беше катастрофална и сега наместо да ја избие вон гол он ја смири пред гол .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немогуче. Ајде мора јако да се продолжи! GGMU
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 15:28 ---

А Де Геа зошто не брани?
Не знам ама ми одат во прилог муабетите кои ги пишував зошто Давид треба да е прв избор :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Сколс ака Џордан....he is back...:vozbud: А го слушнавте коментаторот на СпортКлуб кога го дадоа во кадар Бекам, кога влезе Сколс?
-Eh sta bi i ja ovako :D

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не знам ама ми одат во прилог муабетите кои ги пишував зошто Давид треба да е прв избор :)
Ѕивкаш а? Добра си :)

Хахахахаха... да ти ебам глупио Манчини. „Ќе ни го пушта Харго“. Дупе не и он.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom