Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да бе така се давало црвен за старт со две нозе каде што нема никаков контакт,само опасна игра.Мислам дека и нани и компанија се зачудија кога видоа црвен картон вади од џеб мајсторов.Бтњ честито победа и вториов прекрасен гол на Велбек.
Мрш бе! Треба нога да му скршат за да даде црвен нели? Немало контакт. И јас саа ако ти кажам „да го турам на мајка ти“ нема да има никаков контакт, ама ти ќе одеш ќе се жалеш по модераторe!

Гази синееее, газииииииииииииииииии!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Мрш бе! Треба нога да му скршат за да даде црвен нели? Немало контакт. И јас саа ако ти кажам „да го турам на мајка ти“ нема да има никаков контакт, ама ти ќе одеш ќе се жалеш по модератори!

Гази ги синееее, газииииииииииииииииии!
Хахахахаха, таа беше добра :pos::pos:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Мрш бе! Треба нога да му скршат за да даде црвен нели? Немало контакт. И јас саа ако ти кажам „да го турам на мајка ти“ нема да има никаков контакт, ама ти ќе одеш ќе се жалеш по модераторe!

Гази синееее, газииииииииииииииииии!
Култура на Ниво (y).

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Некој спомна дека Сити давале голови кога ќе посакаат? Хахахахаха некој изгледа се пореметил. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рој Кин во студио на ИТВ, Гери во Скај спортс студио, Чарлтон, Фил Невил и Бекс на трибини, Сколс на клупа :ROFLMAO:

We are United :pos:

Полека му се точкаат шансите на Манчини за трофеј.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Второ сакам Сколс да влезе место Гигс да се одмори малце

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Браво ѓи уништивмо :) само сега ќе почнат немало црвен не било пенал ама па мене ич не ми чуе :vozbud:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Да му е*ам увото на Рунка кој што го допре после пеналот.:rolleyes:
Мераци

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Предлагам иницијатива да собереме (сите фанови на јунајтед) по скромни 50 денари да направиме пакетчиња за ретардираниве дечиња што пишуваат строго ретардирани постови во темата за премиер лига. Кој е за нека се пише, еве јас ќе го скршам мразот :icon_mrgr:
Инаку играва е силување, доста им е и 3, ама нека им спопикаат уште 4 за ретардираниве дечиња ширум светот!

GLORY!!! И пак ќе кажам ферги нема пари стопанка му :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Полни ги до крај! Да видат дека Јунајтед не останува должен на никој... А дали имало или немало црвен, искрено ич не ме боли.. ГЛОРИ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Предлагам иницијатива да собереме (сите фанови на јунајтед) по скромни 50 денари да направиме пакетчиња за ретардираниве дечиња што пишуваат строго ретардирани постови во темата за премиер лига. Кој е за нека се пише, еве јас ќе го скршам мразот :icon_mrgr:
Инаку играва е силување, доста им е и 3, ама нека им спопикаат уште 4 за ретардираниве дечиња ширум светот!

GLORY!!! И пак ќе кажам ферги нема пари стопанка му :icon_lol:
Најинтересни ми се оние што се јавуваат само коа има дискутабилна ситуација во корист на Јунајтед. Коа ќе не оштетат нас штурци пеат :pos:

Не можеш да не го сакаш форумов :icon_lol:

Полно новинари на Твитер велат дека ова е црвен картон поради стартот, еве ви

Is it not fair to say that if Kompany had broken Nani's ankle/shin, there would have been *uproar* over that tackle? It was reckless

Kajgana Shop

На врв Bottom