Friends

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сега ми текна нешто што отсекогаш не го знаев.
Докторот што ја породуваше Фиби, беше манијак по Фонзи......кој е Фонзи жити се?
И веќе кога сме кај таа епизода....една од најјаките сцени во Пријатели :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Една од ретките работи кои ми останаа мистерија... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега ми текна нешто што отсекогаш не го знаев.
Докторот што ја породуваше Фиби, беше манијак по Фонзи......кој е Фонзи жити се?
И веќе кога сме кај таа епизода....една од најјаките сцени во Пријатели :)
Една од ретките работи кои ми останаа мистерија... :)
Лик oд една американска серија Happy Days http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_Days :)

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
И јас. The Father, the Son, and the Holy Fonz! :pos:

Инаку дечки кога ги симнувате сите сезони, симнувајте го extended изданието, не смее ни минута да се пропушти. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
И јас. The Father, the Son, and the Holy Fonz! :pos:

Инаку дечки кога ги симнувате сите сезони, симнувајте го extended изданието, не смее ни минута да се пропушти. :)
Јас ги имав прво стандардните верзии а после екстендед. Не ми се допаѓаат вторите, има моменти кои се расипани со нив и некои лоши сцени. Имало причина зошто не се прикажани, иако се наоѓаат добри работи и таму.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Јас ги имав прво стандардните верзии а после екстендед. Не ми се допаѓаат вторите, има моменти кои се расипани со нив и некои лоши сцени. Имало причина зошто не се прикажани, иако се наоѓаат добри работи и таму.
Обично некои сцени траат подолго, тоа е најголемата разлика. Инаку овие епизоди се почести во првите неколку сезони, после веќе кога актерите стануваат “скапи“ не се снимаат екстра сцени. Инаку кратени се за да траат епизодите по околу 20-22 минути, инаку би траеле над 25мин што е проблем на ТВ, но не и на ДВД. Како и да е, за фановите се задолжителни, и така 10 сезони малку ни се. :)

Еве споредба на скриптите на секоја епизода, стандард со продолжена.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Мала разлика е, јас вторите ги зедов поради подобра слика, не знаев дека се продолжени, и од почетокот си мислев како е можно да сум ја заборавил сцената... па после друга сцена, реплика итн... и ми светна... :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Само шо ја изглеав епизодата со паузата на Рос и Рејчел. Си мислев цело време колку Роси е проклето во право. И додека се јадеше восок у другата соба муабетот со новиот од на Џои :pos:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
^hahahaahahahaha
they fucking crack me up every single time :D

Член од
26 мај 2010
Мислења
77
Поени од реакции
31
Ок, немам гледано ни една Фриендс епизода, сакам да прашам вреди ли да почнам сега или не? :)

Член од
26 мај 2010
Мислења
77
Поени од реакции
31
Се шалам па вие. 45 страни напишано за ништо не оди тоа така :) ја имам аднато на “to watch list“ само да завршам со трите епизоди од "How to be a gentleman" и ја почнувам ( иначе интересни реакции и има 9гагери :icon_lol:)

Kajgana Shop

На врв Bottom