кај да најдам wallhack за кантер??
Не ти треба
Зошто кога ќе копирам IP и кога ќе притиснам на копчето за да го пронајде серверот серверот не ми се појавува неможам да играм
Можно е серверот веќе да не постои или пак си баниран на истиот , пробај дирекно во конзула да ја пишеш ип адресата и да се конектираш "connect <ip> " .
Оставејте линк од некоја добра верзија на ЦС ако имте...
П.С Кајгана серверте ги дигнате пак или ?
Позз
--- надополнето: 13 декември 2011 во 14:50 ---
Оставејте линк од некоја добра верзија на ЦС ако имте...
П.С Кајгана серверте ги дигнате пак или ?
Позз
Ти пратив на приватна порака
само мене ми се дешава ли ова, од вчера сите сервери станаа со 1000-2000 пинг ????
Мора да е нешто до тебе , вирус или нешто слично СИТЕ сервери 1000-2000 нема теорија да ти бидат или пак имаш МНОГУ слаб интернет.
Пробај исчисти го компијутерот па провери колку пинг имаш.
Пишувам cl_sidespeed 9999 и пак не можам да се движам лево-десно, чаре?
Треба исто така да ги пишеш следниве шифри
"cl_fowardspeed 9999
cl_backspeed 9999"
инаку немора да се 9999 туку на сите три шифри бројката да е иста , обично е 400 но некои ја менуваат мислејќи дека нешто се подобрува па кога цифрите во овие 3 шифри се различни неможеш да го управуваш играчот на косо
Sorry, no-steam p47 clients are not allowed on this server ...
Зошо ова ми излагат кога пробувам да влезам на некој сервер ?
Затоа што играш од протокот 47 односно слободна верзија а серверот е само за оригиналната верзија или бара протокол 48.Ќе ти пуштам линк од најновата верзија преку приватна порака .
Коа викаш дека е полесно Т на инферно, ја аутоматски си помислуем дека никад не си играл CS.
Немора да значи дека цт или т е полесно на некоја мапа туку според генералните резултати на некоја мапа резултатите се подобри како т или цт ништо не е 100 посто точно туку статистиката е поголема за едната или другата страна на некоја мапа