Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Т е полесно,само со добра игра нема да промашат,само Нено Најтмер слабо пукаат..

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Е многу се црепови значи,појаки пукачи се нашиве..Ама тактиките им смрдат,како може Иранциве кога се еко рунда нашиве да чекаат ,а кога се фул иранците нашиве рашови праат..

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Коа викаш дека е полесно Т на инферно, ја аутоматски си помислуем дека никад не си играл CS.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Зошто кога ќе копирам IP и кога ќе притиснам на копчето за да го пронајде серверот серверот не ми се појавува неможам да играм

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Оставејте линк од некоја добра верзија на ЦС ако имте...

П.С Кајгана серверте ги дигнате пак или ?

Позз
--- надополнето: 13 декември 2011 во 14:50 ---

Позз

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
само мене ми се дешава ли ова, од вчера сите сервери станаа со 1000-2000 пинг ????

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.793
Поени од реакции
2.542
Пишувам cl_sidespeed 9999 и пак не можам да се движам лево-десно, чаре?

F

FuckYouAll

Гостин
Sorry, no-steam p47 clients are not allowed on this server ...
Зошо ова ми излагат кога пробувам да влезам на некој сервер ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Ти треба понова верзија на CS, со протокол 48.
cs.insomnia.mk
Имаш линк за download во спојлерот.

K

kalimer0

Гостин
Коа викаш дека е полесно Т на инферно, ја аутоматски си помислуем дека никад не си играл CS.
Од bo3 дефинитивно најзатворена мапа за терориститe, многу е тешко да се влезе особено доколку CT's се солиден тим.

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
кај да најдам wallhack за кантер??
Не ти треба :)
Зошто кога ќе копирам IP и кога ќе притиснам на копчето за да го пронајде серверот серверот не ми се појавува неможам да играм
Можно е серверот веќе да не постои или пак си баниран на истиот , пробај дирекно во конзула да ја пишеш ип адресата и да се конектираш "connect <ip> " .

Позз
--- надополнето: 13 декември 2011 во 14:50 ---

Позз
Ти пратив на приватна порака ;)
само мене ми се дешава ли ова, од вчера сите сервери станаа со 1000-2000 пинг ????
Мора да е нешто до тебе , вирус или нешто слично СИТЕ сервери 1000-2000 нема теорија да ти бидат или пак имаш МНОГУ слаб интернет.
Пробај исчисти го компијутерот па провери колку пинг имаш.

Пишувам cl_sidespeed 9999 и пак не можам да се движам лево-десно, чаре?
Треба исто така да ги пишеш следниве шифри
"cl_fowardspeed 9999
cl_backspeed 9999"
инаку немора да се 9999 туку на сите три шифри бројката да е иста , обично е 400 но некои ја менуваат мислејќи дека нешто се подобрува па кога цифрите во овие 3 шифри се различни неможеш да го управуваш играчот на косо :)

Затоа што играш од протокот 47 односно слободна верзија а серверот е само за оригиналната верзија или бара протокол 48.Ќе ти пуштам линк од најновата верзија преку приватна порака .
Немора да значи дека цт или т е полесно на некоја мапа туку според генералните резултати на некоја мапа резултатите се подобри како т или цт ништо не е 100 посто точно туку статистиката е поголема за едната или другата страна на некоја мапа :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Јебала те статистика, ако си играл некогаш ќе знаеш дека CT е полесно на inferno, исто како што Т е полесно на dust2 (мада овдека е поизедначено у сваки случај).

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
kazete care .. na lap top cs 1.6 mi izlaga samo vo 3 rezolucii koga ke namestam na normal .. ali se gleda samo vo sredina i od strani ima crno po 2-3 cm , a koga e na widescreen ima samo edna 1280x720 rezolucija .. dali e do windowsov 7 ca koristam ili e do grafickata ati radeon HD5470 ?? pomos nekoj

Kajgana Shop

На врв Bottom