Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Gaitan: "Ever since the pre-season, it has been said that Manchester United are following me. Then, Benfica met United in the Champions League group stage and I did not expect that Ferguson would talk about me before and after the game. He said Benfica had good players and named me, which is something that makes me very happy. I did not expect to be praised by a coach like him, we all know what he represents in football. I am proud that one of the best clubs in the world want me, but I am only thinking about Benfica. If the transfer happens, it would be good for Benfica and myself."

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Според mirrorfootball.com Снајдер ги прифатил условите во Манчестер Јунајтед...
Ова Снајдер-сага е исто ко Сонџоку ко се тепаше со Фриза... :cautious:
Бетер Барселона - Фабрегас
Ми се одмили од тој Снајдер више :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
LFC statement; "The FA will rule that we lost the game. This is subjective. Our players claim we won 5-0. We stand by them."

јако :pos:
Јас денес очекувам официјална изјава од Ливерпул каде негираат дека Реина направил грешка за првиот гол и дека тие му даваат целосна подршка за нападите врз него од медиумите кои пласираат лаги за неговиот перформанс.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Кај им текнуваат овие работи,не се нормални :pos::pos::pos:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дечки дали утре ќе бидат во составот Руни ..и тие што не играа со Блекбурн? Гледам Велбек играл лево крило, а Керик центар халф. Дали ќе се враќа некој во прв тип од повредените ? ?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Кај сте бе reddevils i am back. Абе еднаш нема да ги гледам сезонава нашиве и одма изгубат ама денес ќе гледам и мора да ги згазиме овие Њукасал да им вратиме за на ОТ за незаслужениот бод што го однесоа. Сакам Руни,Андерсон и Рафа прв состав да играат ;)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки дали утре ќе бидат во составот Руни ..и тие што не играа со Блекбурн? Гледам Велбек играл лево крило, а Керик центар халф. Дали ќе се враќа некој во прв тип од повредените ? ?
Се враќаат Руни , Фердинанд и Андерсон.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Кај сте бе reddevils i am back. Абе еднаш нема да ги гледам сезонава нашиве и одма изгубат ама денес ќе гледам и мора да ги згазиме овие Њукасал да им вратиме за на ОТ за незаслужениот бод што го однесоа. Сакам Руни,Андерсон и Рафа прв состав да играат ;)
Гоше кај беше?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Гоше кај беше?
Се трезнев :) па после гледав почнае некој споредби да прават меѓу КР7 ЛН17 и коментари дека Давид е дрво па несакам да се мешам во тие дискусии
BTW Поздрав до хејтерите на Давид Де Геа

Kajgana Shop

На врв Bottom