- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Кај нас не прават проблем давај лична карта и влегуј, порано ако беше пијан не пуштаа на врата а сеа нз не сум пробал 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Мартин Нешковски беше вмровец, па го претепаа на сред плоштад и тоа на вмровска прослава и од бодигардот на Пајо Паторот...
Така да, не ме чудат вакви дешавања уопште...
Иначе Лупус агенцијата на Урко е ако не се лажам...
И Мартин Нешковски беше вмровец, па го претепаа на сред плоштад и тоа на вмровска прослава и од бодигардот на Пајо Паторот...
Така да, не ме чудат вакви дешавања уопште...
Иначе Лупус агенцијата на Урко е ако не се лажам...
Безбедносниве камери не смеат да снимаат тонски запис, а и не се релевантен доказ во суд ако не се лажам.
Нема врска дали се од полиција или не, камера си е камера па макар случкава да е снимена и од мобилен. А лошо за насилнивие е тоа што многу чиста слика има на снимкава и плус мислам дека им се гледаат фаците на тие од обезбедувањето или барем на еден од нив, тој прв што излага од вратата и што го удира детето. Камера си е камера, не може никој да ја уништи повеќе снимката, ставена е на Јутјуб и веќе ја видоа доста луѓе, плус и се гледа дека не е монтажа.Ако камерите се наместени од ПОЛИЦИЈА можат да важат како доказ, во спротивно не.Нека ме поправи некој друг ако грешам.
Погоре ти пишав дека за дечкиве најдобар доказ е лекарско уверение, сигурно имаат некоја повреда
Класика е ова по клубовиве и дискотекиве. Не ми е јасно каква е таа селекција на луѓето што може и на луѓето што несмеат да влезат. Ако има некој што работи као вратар би го замолил да ми каже кои услови треба да ги исполнам за да влезам јас у диско/клуб. Овој дечково запнал дека у право се овие вратариве, па исусе христе во ниеден момент дечкиве не беа агресивни, а колку и да се досадни несмее да има ваква рекација...