Обезбедување на Лупус „во самоодбрана“

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
И што потоа со кривичните? Платиле оштета, лежеле во затвор?

Тоа незнам и нема да знаеме додека некој од дечките не дојде и да каже тука што се десило...

Муабетот ми беше за оние идиотчиња кои го бранат уствари обезбедувањето да видат дека не биле у право...

Што е до мене треба за секој ваков испад на некој од обезбедување да му се одземе доживотно лиценцата и да неможе веќе да работи како обезбедување... па да видиме што ќе работат тогаш...

Најверојатно случајот е во суд и снимкава е доказ во судењето, па Божиновски оттаму ја добил.

Најверојатно случајот ќе се заврши како и сите досегашни кога е во прашање владиното обезбедувања. По една условна и сите мирни и насмеани.
Али и дечкиве во приказнава ќе научат да не се инаетат и да буткаат ѕид со глава. Ете тука има позитивна ствар.

Пак да постирам истото од погоре, пошто гледам го рипате... случајот е решен обезбедувањето попило кривични...

Од СВР Скопје информираат дека тепачка на Булеварот Партизански Одреди била пријавена токму на овој датум во ноќен клуб кој се води под име „Спин“. Според пријавата, избила тепачка меѓу Х.М.(27) и А.И.(28) од една страна, и М.Д.(27), И.Т.(21) и К.М.(28) и Ф.Г. од друга страна. Причината била зашто момчињата инсистирале да влезат во клубот. Случајот бил расчистен, при што против Х.М. и против А.И. се поднесени кривични пријави за сторено кривично дело „нанесување тешка телесна повреда и насилство“.
Имено, две од момчињата што се обиделе да влезат во „Спин“ се здобиле со скршеници во пределот на носот и главата, информираат од СВР Скопје.

Кај е сеа тој упорниот од вчера дека биле малолетни а?

Јас бев тој:)

Али и дечкиве во приказнава ќе научат да не се инаетат и да буткаат ѕид со глава. Ете тука има позитивна ствар.
Дечките од приказната мислеле дека го поседуваат Балет, поради некои други причини, ама најверојатно ќе научат нешто. Инаку почна Урко да си создава моќни непријатели, не се веќе толку силни. http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=2DE7B72D9F5F1F48AEE09C3619D72DDD

Затоа се иде организирано 20 души во ноќен клуб, го фаќаш највисокиот, најдебелиот, најмрсниот, најружниот и најсилниот од обезбедувањето и го убиваш од ќотек како што тоа беше пред брзо време во една не толку позната дискотека.

Дечките од приказната мислеле дека го поседуваат Балет, поради некои други причини, ама најверојатно ќе научат нешто. Инаку почна Урко да си создава моќни непријатели, не се веќе толку силни. http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=2DE7B72D9F5F1F48AEE09C3619D72DDD

Чиста маска веќе видено, они ги создадоа, никој ништо не им може.

Чиста маска веќе видено, они ги создадоа, никој ништо не им може.
Ќе видиме. Сигурно не мислиш дека сопственикот на Балет не знаел дека кај него ќе уапсат двајца обезбедувачи? Многу лесно се уништува тоа што си го создал, особено кога ќе почне да ти создава проблеми. :)

Ќе видиме. Сигурно не мислиш дека сопственикот на Балет не знаел дека кај него ќе уапсат двајца обезбедувачи? Многу лесно се уништува тоа што си го создал, особено кога ќе почне да ти создава проблеми. :)

Сопственикот на Балет е во роднинска врска со Премиерот.

Сопственикот на Балет е во роднинска врска со Премиерот.
И шеф на македонската тајна полиција... Многу помоќен од Премиерот, според мене. :) Затоа мислам дека доколку несакал, немало да дозволи апсење во Балет.

Искрено да ти кажат на мирен пат вака дека неможеш да влезеш да си отидеш нормално, треба да си глуп да се расправаш со вакви дебили како овие од обезбедувањето. Ама вака веќе со буткање е сосема друго, искрено незнам али може и поарно еден пиштол утепај ги сите 3-4 па нема на друг веќе никој вака да направи од овие што обезбедуваат.. али пак да лежиш за будали (и да си уништиш живот) кои не вредат сите заедно колку тебе е малце глупо ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom