Обезбедување на Лупус „во самоодбрана“

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
прочитав негде низ темава дека по законот на улицата во право е обезбедувањето, која улица бе човече тој е на работа(служба, должност и носи целосна одговорност) и не смее да те нападне физички(да те раздели или онеспособи(не со нокаут) смее бидејки тоа му е работа) но да те тепа не смее, што ако дојдат браќата со калашите? што после? ама немаат обезбедувањето ни 2 грама мозок па мислат господ за мадина го држат ако можат да кренат 100кила на бенч или се најјачи фраери у маало и не размислуваат за последиците, тој е на врата за да раздели и одстрани ако некој се степа или прави зулум внатре а не да ги тепа децата и да селектира кој да влези кој да не.

прочитав негде низ темава дека по законот на улицата во право е обезбедувањето, која улица бе човече тој е на работа(служба, должност и носи целосна одговорност) и не смее да те нападне физички(да те раздели или онеспособи(не со нокаут) смее бидејки тоа му е работа) но да те тепа не смее, што ако дојдат браќата со калашите? што после? ама немаат обезбедувањето ни 2 грама мозок па мислат господ за мадина го држат ако можат да кренат 100кила на бенч или се најјачи фраери у маало и не размислуваат за последиците, тој е на врата за да раздели и одстрани ако некој се степа или прави зулум внатре а не да ги тепа децата и да селектира кој да влези кој да не.

За да селектира,може.ги трга на почеток,нели го гледаше клипот од 5 минути ? не се тргаат,му отвараат врата,на почеток не му дава да затвори едниот,стои потпрен на вратата,другиот кваката ја држи.Од прв пат никој не тепа,па ни чак норис.

Се прашувам да беа Албанци овие кои беа тепани каде ќе беше сега обезбедувањето... И дали воопшто ќе направеше нешто.

Кој лаже сега,овие нивни другари и познанци кои што тврдат дека "ништо не правеле,и биле супер дечки" или овој што го ставил клипот :)
Генијална способност за донесување заклучоци... секоја чест

Значи за тоа кај мене постои правило „ Кај што се дечки од лупус обезбедување нема идење “ многу објекти и сменија обезбедувањето заради ваквиве инциденти и што мислат овие дека го фатиле господ за муда. Искомплексирани говеда :tapp:

Не дека ги бранам обезбедувањето,нема право да го напдне прв, ама што мајка овие бараа по 5 пати да пробуваат да влезат ?
Па и тој што проба со шишето да го удри обезбедувањето барем тоа правилно да го направеше.

Да влезам... женска ми ме чека унатре:D

Лична карта ? :D хахах
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 01:57 ---
Не дека ги бранам обезбедувањето,нема право да го напдне прв, ама што мајка овие бараа по 5 пати да пробуваат да влезат ?
Па и тој што проба со шишето да го удри обезбедувањето барем тоа правилно да го направеше.

Нема сила да го удри јако :icon_mrgr:

Ја заборавив дома... многу сум пијан
ПИЈАН СИ АА!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

punch_out_von_kaiser_03.jpg

Класика е ова по клубовиве и дискотекиве. Не ми е јасно каква е таа селекција на луѓето што може и на луѓето што несмеат да влезат. Ако има некој што работи као вратар би го замолил да ми каже кои услови треба да ги исполнам за да влезам јас у диско/клуб. Овој дечково запнал дека у право се овие вратариве, па исусе христе во ниеден момент дечкиве не беа агресивни, а колку и да се досадни несмее да има ваква рекација...

Класика е ова по клубовиве и дискотекиве. Не ми е јасно каква е таа селекција на луѓето што може и на луѓето што несмеат да влезат. Ако има некој што работи као вратар би го замолил да ми каже кои услови треба да ги исполнам за да влезам јас у диско/клуб. Овој дечково запнал дека у право се овие вратариве, па исусе христе во ниеден момент дечкиве не беа агресивни, а колку и да се досадни несмее да има ваква рекација...

Ако има некој газда на локал тука нека каже кој смее да влага а кој не :icon_mrgr: според мене,до некаде у право се,пошто мене ми дојде преку глава додека го гледав колку е напорен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom