Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Купувам iPhone 3G или 3GS со реални цени
може и со по некој дефект
по договор
може и со по некој дефект
Ако си од Скопје, дефинитивно можеш да најдеш по пазарите, како на пр. Зелено Пазарче, Бит Пазар итн..Ај вака. Ми треба маска за нокиа 2730 целосна, маска за сони ериксон к530 со тастатура, маска за сони ериксон к750 и плус џојстик за него. Кажете колку би ме коштало ова и каде би можел да најдам, и Ве молам онтопик, не со коментарите стари ти се телефоните, џабе ќе лупаш пари по нив за правење, итн...
Фала ти многу само каде е тоа зелено пазарче ? Не сум од ск.Ако си од Скопје, дефинитивно можеш да најдеш по пазарите, како на пр. Зелено Пазарче, Бит Пазар итн..
Јас секогаш, за било кој телефон маска комплет со тастатура купував од Зелено Пазарче, а тоа се вкупно ме чинеше околу 200 ден.
Така да мислам дека можеш таму да најдеш, без никаков проблем.
http://maps.google.com/maps?hl=en&q=zelen pazar skopje&gs_sm=e&gs_upl=109l1351l0l1668l11l3l0l3l3l1l285l740l0.1.2l6l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=800&bih=505&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wlФала ти многу само каде е тоа зелено пазарче ? Не сум од ск.
Ако сеуште не си ги продал, прати ми спецификации на мини лаптопчињата и ценаПродавам 2 мини лаптопчиња. За повеќе инфо во ПП.
Продадени се.Ако сеуште не си ги продал, прати ми спецификации на мини лаптопчињата и цена
3000 ден. максимум.Kolku mozam da prodam odma nokia n95 dobro socuvana treba samo maska da se smeni ne e cukana samo
izlizana e 2,5 godini koristena so kutija so seta oprema ?
околу 4000 денариKolku mozam da prodam odma nokia n95 dobro socuvana treba samo maska da se smeni ne e cukana samo
izlizana e 2,5 godini koristena so kutija so seta oprema ?