Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
images.jpg

Продавам Samsung S5620 ( Monte ) по супер цена. Ист како на сликата.
Зачуван без ниту една гребнатинка на него.
Може и замена.

Htc Sensation со гаранција од VIP и Samsung Galaxy Tab со гаранција од One. Понуди и прашања по ПП.

ImageHandler.ashx

Samsung Galaxy P1000 Tab

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/762050?searchID=6244235&Idx=1

Дајте некое блекбери до 4000 денари или нешто Нокиа телефонче :)

Продавам ЗТЕ РЕЈСЕР,купен од Вип,работи на сите мрежи,има напукнат екран(тач),телефонот работи ама мора да се поправи,со документи и цела опрема.Цена 1000 денари5348eb7822bd4799b4c8cfd4fbac55bb.jpg972ab9db731442dd8753c76b203a6c8e.jpg

Продавам НОВ HTC Explorer купен од т-мобиле со година дена гаранција. Цена: Околу 150 еур најдобрата понуда победува :)))) тел: 075 212 414
htc_explorer.png

Продавам HTC Sensation, со гаранција од VIP (usb,слушалки,полнач,кутија).
Продавам Samsung Galaxy Tab 7.0, со гаранција од One (usb,слушалки,полнач,кутија).
*За таблетот примам и замена

KUPUVAM SAMSUNG E250 NEISPRAVEN

Значи те пратам и на други форуми it.com.mk, gsm.mk и отвараш теми баш за ова. И ова ти е можеби 30ти пост во кои бараш неисправен Е250. Стануваш досаден, најсериозно. Тој телефон е престар. На форум тешко дека ќе најдеш таков, освен од некој сервис за телефони, што сервисерот го заборавил да го фрли. И баш ме интересира зашто ти треба таков модел. Можеби му имаш на некој изгубено па треба да му вратиш таков модел. Стварно не те сваќам. Очајно бараш Е250ка.

Значи те пратам и на други форуми it.com.mk, gsm.mk и отвараш теми баш за ова. И ова ти е можеби 30ти пост во кои бараш неисправен Е250. Стануваш досаден, најсериозно. Тој телефон е престар. На форум тешко дека ќе најдеш таков, освен од некој сервис за телефони, што сервисерот го заборавил да го фрли. И баш ме интересира зашто ти треба таков модел. Можеби му имаш на некој изгубено па треба да му вратиш таков модел. Стварно не те сваќам. Очајно бараш Е250ка.
ПА МИ ТРЕБА :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom