Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам 2 мини лаптопчиња. За повеќе инфо во ПП. :)

ај пепе
--- надополнето: Nov 28, 2011 8:30 PM ---
Продавам Vodafone 553 купен од вип ... бела боја, декодиран (работи на сите мрежи), 10 месеци гаранција со комплет опрема и кутија

Повеќе инфо
http://www.gsmarena.com/vodafone_553-3534.php

Цена 2000 денари ФИКСНО и без замени

1.jpg

vodafone-533.jpg

Продавам добро сочуван sony ericsson vivaz pro со фул опрема и кутија. можна е и замена за некој добар мобилен ?

Продавам Sony Eriscsson xPeria x8 ( android 2.1 мислам дека е ) бел, купен пред 2 дена од Т-мобајл, уште не е отпакуван ..

&

Huawei Harley Android 2.1 исто така нов, во кутија ( пред 2 дена земан ) ..

Инфо по ПП

Samsung Galaxy Tab GT-P1000 7.0 намален на 14.500ден. Стар 4 месеца со гаранција од One.

Prodavam Samsung Monte S5620 koristen samo nekolku meseci.
Vo odlicna sostojba.images.jpg

Продавам Samsung galaxy mini! Во одлична состојба, без никаква штета! И богами за доста поволна цена може да се договориме! Користен е околу 3 месеци!
samsung-galaxy-mini-2.jpg

Пишете ми пп за подетално

Samsung-S5260-Star-II-white.jpg

Samsung S5260 Star II

Нов неотпакуван,со гаранција....понуди по пп

Продавам Blackberry Torch 9800, нов, донесен од САД, декодиран за користење во Македонија, користен 2 недели, со 4 гб мемориска картичка со апдејтиран софтвер и без инсталирани разноразни апликации :)

Цена: 350 евра (понуди и можности за договарање по пп)

Телефонот е во одлична состојба, ист како при отпакувањето, ама мене не ми претставува некоја потреба, а добро би ми дошле пари, па...

Attachments

• DSCN0864.JPG
    DSCN0864.JPG
    101,1 KB · Прегледи: 13
продавам алкател от710 купен 2011г. работи на сите мрежи малку користен
ot710.jpgot710..jpgot710...jpg

Продавам Нокиа C2-01 нов со 24 месеци гаранција, црн, фул паковање. Цена 3000ден фиксно. Договор по пп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom