Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Хахаха (y)
Е сега за играчиве. Подолски не знам дали ќе оди во Арсенал. Анри се враќа па некако можат да се пренатрупаат со Подолски. Де Јонг не е човекот кој ни треба. А за овие останативе ќе мора пара да се фрли и да се земи некој безразлика што не играме во ЛШ. Оти ако гледаме така можи пак да не влезиме и после и овие шо ги имаме да сакаат да си одат. Мора малку да крениме на табелава да покажиме амбиција и да лапниме некој добар играч. Бент е речиси старец така да не ни треба таков. Не дека не е добар ама 24 милиони се премногу.Премногу!!
А мислиш оти за Керол 35 не се многу? Баш вчера дискутирав за ова со друг навивач на Ливерпул и му реков оти ние немаме време да чекаме Керол да почни да дава голови бидејки ако уште една сезона не играме ЛШ репутацијата на клубот се повеке и повеке пага, баш ке биди голема предност да имаме играч како Бент кој ке предизвика голема конкуренција во нападот Кени ке има играчи да менува, ако сакаме титули треба да имаме шампионски тим...
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 11:39 ---
Каков тандем во навалната линија би бил најкорисен за гостувањето кај Сити?? "Малите" Белами, Суарез, Макси кои добро би ја исползувале секоја контра и полуконтра - или пак двоецот од Керол како CF и неговиот крилен партнер Даунинг, надополнети со асистенциите на Стиви Џи? Доста интересна полемика се јави околу овие варијатни по форумите на LFC, па би било интересно да го продискутираме најдоброто можно решение за едно од најтешките гостувања.

Ископирано е од на фејсбук ама би била интересна дискусија на оваа тема за вечерашново дерби....според мене треба да играат Белами Суарез и Кајт во нападот заради нивната брзина и тоа што знаат да го искористат и најмалиот простор , доколку играме со Енди во нападот, нападот ке биди премногу спор а очекувам ние денеска повеке да се браниме отколку да напагаме нешто слично како натпреварот со Челзи

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.860
Поени од реакции
12.377
А мислиш оти за Керол 35 не се многу? Баш вчера дискутирав за ова со друг навивач на Ливерпул и му реков оти ние немаме време да чекаме Керол да почни да дава голови бидејки ако уште една сезона не играме ЛШ репутацијата на клубот се повеке и повеке пага, баш ке биди голема предност да имаме играч како Бент кој ке предизвика голема конкуренција во нападот Кени ке има играчи да менува, ако сакаме титули треба да имаме шампионски тим...
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 11:39 ---
Каков тандем во навалната линија би бил најкорисен за гостувањето кај Сити?? "Малите" Белами, Суарез, Макси кои добро би ја исползувале секоја контра и полуконтра - или пак двоецот од Керол како CF и неговиот крилен партнер Даунинг, надополнети со асистенциите на Стиви Џи? Доста интересна полемика се јави околу овие варијатни по форумите на LFC, па би било интересно да го продискутираме најдоброто можно решение за едно од најтешките гостувања.

Ископирано е од на фејсбук ама би била интересна дискусија на оваа тема за вечерашново дерби....според мене треба да играат Белами Суарез и Кајт во нападот заради нивната брзина и тоа што знаат да го искористат и најмалиот простор , доколку играме со Енди во нападот, нападот ке биди премногу спор а очекувам ние денеска повеке да се браниме отколку да напагаме нешто слично како натпреварот со Челзи
Е па работата е да не фрламе пак толку пари. Инаку јас мислам дека Керол треба да игра вечер

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
добро до кога ќе се фаќате за тие 35 милиони па и самиот кени кажа дека керол е преплатен и доста веќе секој играч со керол го споредувате

Г

Гучи

Гостин
Hello everyone,

First of all, I would like to express my sincere gratitude for all the support I've received these past few weeks. To my family, friends, mates of Uruguayan team and its staff and of course to the Liverpool F.C. (workers, coaches, managers, my teammates, and all who are part of the day-to-day life of this great club), and, of course, all the fans who never once allowed me to feel alone for even a single second throughout all of this. These past days, I have felt the meaning of that support more than ever: You never walk alone.

As many of you know, I was born into a humble family in a working-class neighborhood of a small country. But born and raised with the values of respect, politeness, and sacrifice. My family, from the very first club where I started playing up until my move to Europe, have instilled the values that have shaped the person I am today. Let me be absolutely clear: I've never -- ever -- had a single racial problem with any team mate, player, or person with a skin color or race different from my own. Never.

As a result, I am very upset about what has been said about me in recent weeks, all of which have been very far from the truth. This is further compounded by the helplessness I feel for not having done anything yet being accused of something I did not nor would ever do. In my country, the Spanish word for “black” is a term commonly used and does not symbolise any disrespect, let alone racism. Everything that has been said beyond that is completely and utterly false.

I will comply with the sanction, but with the acquiescence of someone who has not done anything and who feels extremely upset about what has transpired. I’m sorry for the fans and for the teammates who I will not be able to assist in this coming month. This will be very difficult for me.

My only wish is to get back to the stadium and do what I like most again, that is, to play football.

Thank you all very much,
YNWA
Luis Alberto Suarez.

ЕДИТ:

Liverpool: Reina, Enrique, Johnson, Skrtel, Agger, Spearing, Adam, Downing, Henderson, Kuyt, Carroll. Subs: Doni, Gerrard, Maxi, Carragher, Shelvey, Kelly, Bellamy.

Макси и Белами МОРАШЕ у прв состав да бидат :mad: Џерард добро, уште не сака да ризикува..незз по која логика иде со Кајт и Керол у напад :eek: се надевам дека ке ме демантиаат..

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Наводно Белами не може да одигра 90 минути поради некоја полесна повреда. Од овој тим и Кајт и Керол се прилично бескорисни барем до сега ќе биде тешко во секој случај

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Carrol и Henderson очекувам да излезат второ полувреме.Живци искинав со нив :mad::mad:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Кинг Кени ?!?!? WHAT THE FUCK ?!?!?!? Живци искинав еееј... :mad: :mad:

Член од
5 мај 2008
Мислења
92
Поени од реакции
17
Не си прајте филмој дека со играчи од типот на Спиринг можиме нешто да напрајме, Керол исто вреди колку Агуеро а има само 2 гола во сите натпреварувања разликата е огромна, Ливепул го пратам од дете и од стално велев и трвдев дека голман од Пепе Реина не бива

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Carrol и Henderson очекувам да излезат второ полувреме.Живци искинав со нив :mad::mad:
Јас пре би рекол Кајт и Адам дека треба да излезат....
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 21:55 ---
Кинг Кени ?!?!? WHAT THE FUCK ?!?!?!? Живци искинав еееј... :mad: :mad:
Што не ти е јасно бе пријател, глеам многу прашалници имаш....Што е со Кени проблемот?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.860
Поени од реакции
12.377
Даунинг,Кајт,Реина :facepalm::facepalm::tapp:
Би ги тепал до сабајле со шамари и клоци и тоа со огромно задоволство. :mad:
Кајт веќе во прв тим на премиерлигашка утакмица да не го видам.
Даунинг нека научи да шутира или нека му се забрани да шутира.
Реина - малку зелчето да си го чукни оти ова е срамота.
Енрике- од центарот понапред да не мрда пошто ни да подај знај ни да центрира ни да асистира нити пак да шутни. Дефанзивно е добар ама офанзивно :facepalm:
Џерард и Белами да влезат а Кајт и Адам да излезат.

S

Stivie G

Гостин
Значи овој сегашен резултат и тоа што губиме мене воопто не ме чуди. Со сити овој месец играме 3 пати и мислам дека Кени овој натпревар свесно им пушта за да победат бидејки Сити е единствениот тим кој може да му конкурира на Јунајтед за титулата а ние и со пораз остануваме во трка за 4 место бидејки и конкурентите кикснаа. затоа нема потреба од разочарување како што некои фанови летнаа во облаци дека можеби да ги тепаме 3 пати во еден месец. Сепак сити не е Олдам и не ти знам некој третолигаш.Ќе ги добиеме во Купот ако не сега. Тоа е мое видување за овој натпревар.

Г

Гучи

Гостин
^^
лол што е крив Пепе? за првиот гол, се одби од Агер иначе ја имаше у раце..вториот никој ама баш никој голман на светов не би ја фатил таа топка. така да не трипај те молам..

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Јас пре би рекол Кајт и Адам дека треба да излезат....
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 21:55 ---

Што не ти е јасно бе пријател, глеам многу прашалници имаш....Што е со Кени проблемот?
А бе пријателе не ми се допадна ама ич составот со кој излезе Кени(Мораше да почне со Макси или Белами и Џерард)...:S Ама ајде останува сега второто полувреме да запнеме и да покажеме каква-таква игра...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А бе пријателе не ми се допадна ама ич составот со кој излезе Кени(Мораше да почне со Макси или Белами и Џерард)...:S Ама ајде останува сега второто полувреме да запнеме и да покажеме каква-таква игра...
Тоа ли било...еве се пожали и влегоа тие :)

Него, не почна со нив не зошто не сака...туку зошто не се спремни....имаше на ред н вајт коп мислам...или на валкон....:)

Kajgana Shop

На врв Bottom