A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

P

PewDiePie

Гостин
БУМ не е КАБЕЛСКИ оператор...

Него, кои два канала се нови !? Пребарав, ништо нема кај мене...
Каков и да е де,срање се.

Некоја дисковери како да прочитав и уште една.....може детска беше само ги немам пребарано.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
и останува утре да видиме кој канал ке го замени ХРТ 1 или пак ке има кратење за еден канал помалку Смешковци

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сеа видов, Discovery ID и DM Sat... првово е прифатливо, али второво... ар ју факин кидин ми !? :tapp:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.208
Поени од реакции
8.306
За ХРТ и РТС што мислите може да се раскине договорот или? пошто веке ги нема тие канали.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.638
Поени од реакции
786
За ХРТ и РТС што мислите може да се раскине договорот или? пошто веке ги нема тие канали.
Мислам не .Бидејки никаде во договорите кои ги имаме потпишано со ОНЕ не е стрикно наведено дека тие ке го реемитуваат ХРТ1 или било кој друг канал .Пред една година или нешто повеке време кога Сител,Канал 5 од една страна и БООМ од друга имаа спор со давањето на повеке пари на А1за рекламирање , не ги реемитуваше немаше никаква можност да се раскине договорот ,но еве сега постои АЕК сигурен сум дека некој ке поднесе претставка па ке видиме

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.898
Сеа видов, Discovery ID и DM Sat... првово е прифатливо, али второво... ар ју факин кидин ми !? :tapp:
Што мислиш малку ли народ има што слуша таква шабанарија.? Да нема интерес сигурно не би го ставале тој канал.. Раја и раја се буди и заспива со пинк и ДМ , и не треба ништо да ти е чудно..
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 22:36 ---
Каков и да е де,срање се.

Некоја дисковери како да прочитав и уште една.....може детска беше само ги немам пребарано.
А што е тоа што му фали,кои канали ? Пример што има на макс а нема на бум ? Може на макс има плус канали како што се локалните или некои документарни кои рака на срце и не се нешто премногу гледани од јавноста.. и на крај,колку пари толку музика, ја со бум сум задоволен, за 200 денари и не очекувам ништо повеќе..

Член од
13 ноември 2009
Мислења
342
Поени од реакции
185
При скенирање на канали ми се појавија 3 нови Servise 501,601и 701само што пишува слаб сигнал
Абе рекоа дека МТВ ке почнеле да зрачат дигитален сигнал во првата недела на 2012год,најверојатно тие 3 канали се од МТВ и немаат врска со Боом

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Па зошто вака пишува на нивниот сајт?
едноставно затоа што ЛАЖАТ. порано кога склучував јас договор со тв медиа кога беа кај мене у бутел у договорот имаше 40 канали кои операторот е обврзан да ги емитува додека трае договорот во спротивно корисникот има право да побара раскинување на договорот без никакви канали. им ја скинаа еуроспорт 2 мислам едно време пола и више се откажаа од кабелската.

Член од
13 ноември 2009
Мислења
342
Поени од реакции
185
Глеам на Мах ТВ од денес и ОБН ја имаат за сите корисници без доплата,планираат ли Боом да ја пустат или...?!?

Kajgana Shop

На врв Bottom