Friends

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Два и пол мажи сепак е различно, она со мајка им е плагијат.
BTW, дај бе некој нека ја изгледа The Class, немам со кого да си правам муабет :)
Малку епизоди има, може да се гледа во сушни времиња. Има во позадина луѓе што се смеат т.е. laughing track?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.759
Малку епизоди има, може да се гледа во сушни времиња. Има во позадина луѓе што се смеат т.е. laughing track?
Има. Една сезона е, ја прекинаа. Џубриња.
Од David Crane е и таа.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.759
А ова го памтите?

Само не можам да најдам клип кога ќе и викаат на Фиби: we hate that guy!
И кога седат на каучот и ќе дојде типов и за 1 минута ќе ги фрли сите во депресија :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мило ми е што за ваква серија-класика редовно се зборува на форумот. По повод новата година си симнав тематска епизода. Од таму и тематски цитат:

Ross: This year I'm gonna be happy, I'm gonna make myself happy!
Chandler: Do you want us to leave the room or...?

-The One with all the Resolutions
Значи вчера ми се погоди епизодава, онака по ред ко што глеам, оваа е 10-11 од 5та сезона, и таман се погоди пред нова година. :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Значи вчера ми се погоди епизодава, онака по ред ко што глеам, оваа е 10-11 од 5та сезона, и таман се погоди пред нова година. :D
11-та е. Новогодишните и епизодите за Денот на благодарноста секоја сезона им се едни од најдобрите епизоди.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ја помина епизодата кога Рос се всели кај Џои и Чендлер? На крајот од епизодата Џои кога ќе излезе од тврдината со кутии и онака со шешир на глава едно 5 секунди бледо ќе го гледа Чендлер...

ааааа...

Untitled.jpg

:pos: :pos: :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Сценава е од последната епизода од 10 та сезона. Пред некој ден кога ја гледав, умрев од смеење на "инцидентов":pos:

The Left Falange :D (или како и да се пишува).

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.759
There is no Phalange!!! :pos:
--- надополнето: 30 декември 2011 во 20:59 ---
Свадбата во Лондон е една од најјаките епизоди а омилена линија ми е кога татко и на Емили ќе и каже на жена му:
You've spent half your life in the bathroom, why didn't you escape trough the bloody window??? :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Сите епизоди ги имам гледано милион пати, ама ќе ме натерате да ги симнам сите 10 сезони. Баш кога имам сесија. И со лимит од 100гб.

Kajgana Shop

На врв Bottom