Фан Клуб: Арсенал

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Е сеа имам кого да пишам на дрес. welcome back ЛЕГЕНДО!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само јануари и фебруари ќе игра? Мислaм, дали ќе можете да го пријавите за ЛШ :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Не е официјално, и малку се 2 месеци некако а?
Тоа е максимум, у Март се враќа у УСА
--- надополнето: 29 декември 2011 во 12:40 ---
Само јануари и фебруари ќе игра? Мислaм, дали ќе можете да го пријавите за ЛШ :)
Може да игра првата против Милан ама веројатно Венгер ќе одлучи за тоа.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 12:42 ---
Еве и некои слики од вторникот

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ова е мој прв пост во темава. Здраво на сите топџии!

Ова со Анри, колку што му се радувам, малку сум и разочаран бидејќи не е доволно за клубот да нападне за титули и најмалку за 4то место. Анри е ѕвер, легенда жива е човекот, и се надевам дека ќе има успешни два месеци со клубот.

Меѓутоа, што кога ќе си отиде Анри, не дај боже да му се деси нешто на РВП, Шамак да не не вади од гомна, или Парк? Шамак мајсторчево е отиден скроз, тој Парк го имам гледано во 2 утакмици и некако многу изолиран ми делува, и ситен. Нека фрлат некоја пара и нека земат некој малку поискусен играч, околу 25-27 години за да не ни отиде за година-две.

Извинете што делувам малку негативен, ама не можам да се помирам со фактот дека гзларине Shitham spurs, се пред нас.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Треба да се најде некој напаѓач замена за РВП после позајмицата на Анри пак да имаме некој што е до мене може и да се врате Вела оти пет пати е подобар од Шамак па макар и Бендтнер да го вратиме назад...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Ова значи дека се враќаме на класичната 4-4-2 формација?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ова значи дека се враќаме на класичната 4-4-2 формација?
не значи дека РВП ќе одмара некој натпревар :)
Или Анри ќе игра лево... Нема да смени Венгер тактика во тоа сум 102.5% убеден :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
не значи дека РВП ќе одмара некој натпревар :)
Или Анри ќе игра лево... Нема да смени Венгер тактика во тоа сум 102.5% убеден :D
Додека го имавме Анри во тим, секогаш сме играле 4-4-2 формација.. таа е формацијата која ни ги донела СИТЕ титули!
Само последната негова сезона играше понекогаш 4-4-2 и понекогаш со 1 шпиц кога Анри се повредуваше или одмараше а Аде беше прв избор.
Така да, ОДИМЕ НА 4-4-2 !!!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Дај бе малце спуштете се на земја, Анри ќе биде тука само 2 месеци и сигурно нема заради него да менуваме тактика. Анри не е земен да праи чуда на теренот, земен е за подигање морал, земен за замена на РВП и замена на Џервињо/Шамак, колку подобро ќе го сфатите тоа толку подобро за нас.
Може ќе играме некогаш 4-4-2 ако бркаме резултат ама од старт нема шанси...
--- надополнето: 29 декември 2011 во 20:32 ---
а да не зборам дека ни со Анри не сме играле 4-4-2, Бергкамп беше полушпиц...
Игравме нешто налик на 4-2-3-1 или ако сакаш 4-4-1-1

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
А и Анри нема да биди прв избор. Мислам дека Чемберлејн ќе добива повеќе шанса, па дури после него, би добил Тиери. Замисли ја само замената, излегува Окси влегува Анри. Wow !!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
И јас очекувам Окс да добива повеќе шанса. Сепак, ако на Тиери му тргне, не се сомневам дека ќе дреме на клупа, а Венгер ќе мора да ги вклопи со РВП. Да видиме дали ќе биде. Мислам дека треба и некое бекче кое може да игра и десно и лево. И тој М`Виља ми се свиѓа мене, ама бараат 20 милиони € за него.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 21:06 ---
Е сеа имам кого да пишам на дрес. welcome back ЛЕГЕНДО!
Јас оваа легенда ја сакам на грб. Следниот капитен на Арсенал.

Kajgana Shop

На врв Bottom