ова е надоврзување на муабетот кој има бољи техника....па северина има најбоље!Во темата за ПЛ се прави муабет за Северина, интересно.
јас сум тука и спремен за журкање, очекувам поддршка! ...ако не, срам да ви е!Ke ima vecher tuka zabava? ili DJ-ot samo u petok pushta muzika.
Ам кај е диџејов Peja989?ова е надоврзување на муабетот кој има бољи техника....па северина има најбоље!
--- надополнето: 25 декември 2011 во 04:15 ---
јас сум тука и спремен за журкање, очекувам поддршка! ...ако не, срам да ви е!
I am reporting for duty.... Вечерва на репертоар, ретро хитови.....кој пеел (читај, играл) најдоро во 70тите и 80тите хахахахаАм кај е диџејов Peja989?
Ај, доцна е (рано е 'баго мајката). Уште нема тривијални премиерлигашки муабети. Не ојт вака работата.
Што е на менито вечерва, b(h)oys?
Мене вечерва на менито ми се грешките...па ајде да зборуваме за тоа, грешките изминатава година.Ам кај е диџејов Peja989?
Ај, доцна е (рано е 'баго мајката). Уште нема тривијални премиерлигашки муабети. Не ојт вака работата.
Што е на менито вечерва, b(h)oys?
Северина немаше кајче, она "плови" на јахта
Na Severina kajcheno imashe troa otpojke platno.
Заборајв зошо го кликнав линкот и си продолжив да буричкам низ црна хоника спорт и слично. Се начитав...
Aауу, од то време а? Добри времиња. Од евертон си викаат „ех, ко бевме редовно втори“...I am reporting for duty.... Вечерва на репертоар, ретро хитови.....кој пеел (читај, играл) најдоро во 70тите и 80тите хахахаха
П.С. Ливерпул ќе бидат шампиони, кога тогаш
За торес...http://live4liverpool.com/2011/12/view-from-the-kop/a-letter-to-fernando-torresМене вечерва на менито ми се грешките...па ајде да зборуваме за тоа, грешките изминатава година.
Торес иде у Челзи, Керол доаѓа во Ливерпул. Глупави “инвестиции“ на двата клуба. Не сакам да го оспорувам ниту квалитетот на Торес, ниту потенцијалот на Керол, ама ако сево ова почекаше до леотото, можеби ќе беше подобро за сите засегнати страни.
Иначе, грешките се кучки!
Hit it boyzz!
Џорџ Харисон, тој од битлси, е од Ливерпул. Наш чоек... тој вика дека од секоја грешка треба да се учи.Мене вечерва на менито ми се грешките...па ајде да зборуваме за тоа, грешките изминатава година.
Торес иде у Челзи, Керол доаѓа во Ливерпул. Глупави “инвестиции“ на двата клуба. Не сакам да го оспорувам ниту квалитетот на Торес, ниту потенцијалот на Керол, ама ако сево ова почекаше до леотото, можеби ќе беше подобро за сите засегнати страни.
Иначе, грешките се кучки!
Hit it boyzz!
Абе пријателе, јас пишувам од Сингапур, кај мене е 3 поручек. Кај да е, треба да ручам, па ке имам попаметна работаДобро бе немате попаметна работа од тоа во 5 саат сабајле (навечер) да седите на форум и да зборите за оф-топик работи? (Јас сум нашол да зборам кога и јас сум во 5 саат на форумов )
Најде и ти со што да направиш компарација.....сега кога ќе ти се нафрлат со клевети (иако ти само споредуваш)... Иначе, зависи брат што подразбираш под повампирување.....да ги рстуриме уште толку стативите и пречките....па да влеземе во гинис....или да заитаме накај титулатаЗаборајв зошо го кликнав линкот и си продолжив да буричкам низ црна хоника спорт и слично. Се начитав...
Aауу, од то време а? Добри времиња. Од евертон си викаат „ех, ко бевме редовно втори“...
него имам чуено дека „кога тогаш“ е користена изрека кај Курдите (знајте, немаат држава), па викаат „следната е наша (држава)....
Ама кај нас нема такво нешто... сега јануари ќе се повампириме, нели колега?