Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Во темата за ПЛ се прави муабет за Северина, интересно. :D
ова е надоврзување на муабетот кој има бољи техника....па северина има најбоље!
--- надополнето: Dec 25, 2011 3:15 AM ---
Ke ima vecher tuka zabava? :) ili DJ-ot samo u petok pushta muzika. :)
јас сум тука и спремен за журкање, очекувам поддршка! ...ако не, срам да ви е!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
ова е надоврзување на муабетот кој има бољи техника....па северина има најбоље!
--- надополнето: 25 декември 2011 во 04:15 ---

јас сум тука и спремен за журкање, очекувам поддршка! ...ако не, срам да ви е!
Ам кај е диџејов Peja989?
Ај, доцна е (рано е 'баго мајката). Уште нема тривијални премиерлигашки муабети. Не ојт вака работата.
Што е на менито вечерва, b(h)oys?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај, доцна е (рано е 'баго мајката). Уште нема тривијални премиерлигашки муабети. Не ојт вака работата.
I am reporting for duty....:) Вечерва на репертоар, ретро хитови.....кој пеел (читај, играл) најдоро во 70тите и 80тите хахахаха

П.С. Ливерпул ќе бидат шампиони, кога тогаш :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мене вечерва на менито ми се грешките...па ајде да зборуваме за тоа, грешките изминатава година.

Торес иде у Челзи, Керол доаѓа во Ливерпул. Глупави “инвестиции“ на двата клуба. Не сакам да го оспорувам ниту квалитетот на Торес, ниту потенцијалот на Керол, ама ако сево ова почекаше до леотото, можеби ќе беше подобро за сите засегнати страни.

Иначе, грешките се кучки!

Hit it boyzz!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Заборајв зошо го кликнав линкот и си продолжив да буричкам низ црна хоника спорт и слично. Се начитав... :)

I am reporting for duty....:) Вечерва на репертоар, ретро хитови.....кој пеел (читај, играл) најдоро во 70тите и 80тите хахахаха

П.С. Ливерпул ќе бидат шампиони, кога тогаш :)
Aауу, од то време а? Добри времиња. Од евертон си викаат „ех, ко бевме редовно втори“... :)
него имам чуено дека „кога тогаш“ е користена изрека кај Курдите (знајте, немаат држава), па викаат „следната е наша (држава)....
Ама кај нас нема такво нешто... сега јануари ќе се повампириме, нели колега?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене вечерва на менито ми се грешките...па ајде да зборуваме за тоа, грешките изминатава година.

Торес иде у Челзи, Керол доаѓа во Ливерпул. Глупави “инвестиции“ на двата клуба. Не сакам да го оспорувам ниту квалитетот на Торес, ниту потенцијалот на Керол, ама ако сево ова почекаше до леотото, можеби ќе беше подобро за сите засегнати страни.

Hit it boyzz!
За торес...http://live4liverpool.com/2011/12/view-from-the-kop/a-letter-to-fernando-torres
И јас сакам на истово да ми одговори...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро бе немате попаметна работа од тоа во 5 саат сабајле (навечер) да седите на форум и да зборите за оф-топик работи? (Јас сум нашол да зборам кога и јас сум во 5 саат на форумов :) )

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Hit it boyzz!
Џорџ Харисон, тој од битлси, е од Ливерпул. Наш чоек... тој вика дека од секоја грешка треба да се учи.
Јас на пример пријателе, не му се думам ич за Керол. Останува оптимизмот кај мене кој тврди дека керол ке покаже што знае. Ко Гомез кај Баварците.
Од овде гледано, да, грешки се двете. Меѓутоа, ако не се повторат, никој нема да има гајле за понатака.
Историски барем не сме правеле грешки. Според вас, има некоја грешка во последниве неколку години (10-15) која би ја издвоиле?

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
бтњ Кјара, дај да се упознаеме, зашо сите девојки што ги знам што пратат фудбал навиваат за Јунајтед, Барселона... вака за Ливерпул што навиваат не се наоѓаат баш :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Добро бе немате попаметна работа од тоа во 5 саат сабајле (навечер) да седите на форум и да зборите за оф-топик работи? (Јас сум нашол да зборам кога и јас сум во 5 саат на форумов :) )
Абе пријателе, јас пишувам од Сингапур, кај мене е 3 поручек. Кај да е, треба да ручам, па ке имам попаметна работа :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Заборајв зошо го кликнав линкот и си продолжив да буричкам низ црна хоника спорт и слично. Се начитав... :)

Aауу, од то време а? Добри времиња. Од евертон си викаат „ех, ко бевме редовно втори“... :)
него имам чуено дека „кога тогаш“ е користена изрека кај Курдите (знајте, немаат држава), па викаат „следната е наша (држава)....
Ама кај нас нема такво нешто... сега јануари ќе се повампириме, нели колега?
Најде и ти со што да направиш компарација.....сега кога ќе ти се нафрлат со клевети (иако ти само споредуваш)... :) Иначе, зависи брат што подразбираш под повампирување.....да ги рстуриме уште толку стативите и пречките....па да влеземе во гинис....или да заитаме накај титулата :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom