Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Стајте слики од жените нивни, да изгласаме која е бољи и да заврши работава.
Не ќе може. Ќе откопаме листа дека жена му на Џерард има повеќе трофеи од натпревари по биологија и математика од 5то и 7мо одделение.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Не ќе може. Ќе откопаме листа дека жена му на Џерард има повеќе трофеи од натпревари по биологија и математика од 5то и 7мо одделение.
Џабе, жена му од Гигс има боља техника. Плус има поддршка од јатрвата. :D

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Мене некој ако би ме прашал,би рекол дека Џерард е подобар играч од Гигс.Поради тоа што е ретко пргав и валкан играч,со техника во него(спомна некој дека Џерард немал техника....кхм,кхм....не би рекол).ЗАтоа што ретко кој има мад*ња како него да проба да реши сам уткамица,заради инвентивноста која ја има во него,заради тоа што се повреди во 85 минута финалето со Милан,и бидејки немаше веќе право на измени Ливерпул,35 минути играше десен бек и го чуваше Сержињо,затоа што има снајпер во ногата..и ред др работи.Ама кој ме прашвит мене бе???Нит сум релевантен,нит некој официјален извор......значит,се е до работа на вкус.Така да,секоја можна дискусија е релативно непотребна........Сепак,шо е Џерард крив шо играт 10 години во никаков Ливерпул?(Единствено тие 3-4 години кога беа ЧАби и Торес тука,па кога освои ЛШ со едниот,а заедно со вториот играја едно финале и 2 полуфиналиња)........За разлика од него,Гигс освојуват 13 -14 од можните 20 Премиер лиги,2 лш.Ама во тие 14 години,имат до него играчи од рангот на Стив Брус,Марк Хјуз,Кантона,Бекам,Сколс,Јорк,Кол,Невиловци,Роналдо,Тевез,Фердинанд,Видич и да не набројвам други....И секако,дека Гигс,како една коцка од тој триумфален мозаик,ќе бидит повеќе и почитуван,и повеќе величан од страна на навивачите.И фала богу,една триумфална коцка е попочитувана од една обична коцка.Ама не значит дека е подобра и поквалитетна,зато шо мојт да е таја од дрво,а обичната од камен :) Доста филозофии,ама то е мое мислење :)

Сакам да кажам дека двајца играчи треба да се споредуваат според индивидуалните достигнувања,квалитети,и значењето кое што го имаат за тимот.А не според титулите и трофеите........Раул нема ниедна Златна топка,ама имат 3 ЛШ со Реал,и е жива легенда на тој клуб......Роналдо (буцкото) имат 3 златни топки,ама ниедна ЛШ во цела кариера,а богами не е прогласен за легенда во ниеден клуб кај шо играл.Дали то го прајт послаб играч од Раул......би рекол не :)

Ливерпул без Џерард е едно големо ништо.МАнчестер без Гигс и те како мојт,али тимскиот дух би бил сведен на минимум......нит играат на исти позиции,нит се на иста возраст( 9 години разлика) за нивните игри да се споредуваат.А и самото нивно споредување од фудбалски аспект,е неблагодарно.. :)

H

HoT IcE

Гостин
Жената на Џерард е полична бе, стварно.
Али затоа на Гигс е cougar milf :drk:

S

Stivie G

Гостин
Ако гледаме реално Алекс Куран Џерард е 5 пати поубава од таа на Гигс која е како гроб

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Ајдеее сеа и за тоа ли ќе почнете да се расправате :pos:

Дај сменете тема, еве пошо почнаа да искачаат по сите сајтови тимови на полусезоната пишете го и вие вашиот само гледајте колку што може да биде пообејктивно :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom