Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Прво - и јас сум од вас од арсеналовци и јунајтедовци и шо?
Второ - Историски гледано подобар е нема љутиш. Моментално - не сте ништо подобри.
Македонец за доста работи си е во право ама и тој како и другарчињата негови за некои работи е субјективен. Ама добро па и сите сме такви горе долу
Точно е, се согласувам.
Сега скоро да се исти, Челзи е во голема криза и нема констаност и стабилност, поради тоа што нон стоп работат на тоа да биде уште подобри и да ја освојат ПЛ, имаат амбиција.
Арсенал се труди, што повеќе млади фудбалери да продаде и да направи пари, до кога се фура таа филозофија, Арсенал е на рамниште со Тотенхем, а не со Челзи.

F

fantomX

Гостин
Кој е бре ашлаков шо е толку искомплексиран од Челзи? Очигледно од поодамна е овде, ама име има сменето.

Кој и да си пријателе, те жалам, пошто само некој „малку појќе заминат“ можи да има толку психички проблем (или комплекс, како сакате) од, веќе поголго време, тим за жалење, како шо е Челзи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.765
Поени од реакции
12.101
Точно е, се согласувам.
Сега скоро да се исти, Челзи е во голема криза и нема констаност и стабилност, поради тоа што нон стоп работат на тоа да биде уште подобри и да ја освојат ПЛ, имаат амбиција.
Арсенал се труди, што повеќе млади фудбалери да продаде и да направи пари, до кога се фура таа филозофија, Арсенал е на рамниште со Тотенхем, а не со Челзи.
Е тоа да......ама џабе ќе се караме секој си го брани својот клуб и тоа е.. Никој нема да попушти.....кај и да е пак со некој ќе се скарам :D
--- надополнето: 22 декември 2011 во 20:53 ---
И дајте состави
од Спарс имаше ама дајте од двата тима

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Арсенал има 13 титули во лигата не 9.

И во никој случај Арсенал не е во рамниште на Тотенхем, па дури и ако Тотенхем биде пред Арсенал оваа сезона, тоа нема наеднаш да го смени фактот кој бил поуспешен претходните сезони,а и историски од пред еден век до сега.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не ми збори неповрзани работи, забега малце, нели?:icon_lol:
И Арсенал беше голем и успешен клуб, најдобар во Лондон, додека играа тие што ги наброја.
Од тогаш наваму, овие 7-8 години се знае каде е Арсенал и каков тим е, фабрика за правење пари, и тоа ако сметаш за голем клуб, без амбиции, ондак тури му сол на целиот муабет.
Се надевам дека ме сфати.
И немора да ме цитираш, боли реалноста, посебно кога ќе ти биде сервирана од фан на Челзи.
Твое мислење, почитувам, но не се сложувам. Дискусијата од моја страна е завршена.

Не ни знаев дека си фан на Челзи, се додека не ми кажа. Не ги паметам многу фановите, освен Вори и речи го, администраторот, знам дека се за Челзи. Од Јунајтед, само Фросина знам дека е за Јунајтед, другите ги паметам, ко ќе ги видам.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 21:00 ---
9 титулу наспрема 4 во ПЛ,во ЛШ ни едните ни другите имаат титула.Не гледам тука многу баш,како што викаш ти.
Многу е на пример,Јуве што има 29 титули,а Рома 3.Ова не е толку многу.
Али да не навлагаме сега,ќе почне дербито.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 20:49 ---

Не мислев баш на тебе,али избегавај вакви работи.Џабе ќе се трудиш и ќе им објаснуваш на некои луѓе.Гледам дека си нов,па би ти препорачал да не се замараш.
Ич курчето да не те боли :D
Само да те кориегирам. Арсенал има 13 ПЛ титули.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Точно е, се согласувам.
Чекај бе дечко уште нов неодпакуан а памет солиш. изгуби на мостот со 5 комада а ти велиш подобар. Немој не ме радуј!

В

Вори

Гостин
:vozbud:

Колку се радувам што камерава е нормална,првпат после долго време,кога играле овие две екипи.Исто како да тепал Челзи,браво.Конечно!

Навивачиве на Челзи си грмат,Челзи си губи.Абе милина ти е Премиер Лигава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тери е за во пензија веќе, со ваков развој на ПЛ каде што се повеќе се форсираат брзи фудбалери, секој втор го помина сезонава.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.843
Поени од реакции
11.496
Уште не ја пуштив, гол паднало. Ти ебам лигата ти ебам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop