Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се праи Васка Илиева. . .

Не зборам за минатата сезона. Зборам за оваа затоа што сега за сега тимот ми дава таква положба да коментирам за Скудетото и се околу него.
Минатата сезона не бев.

До ова 16 коло Ибра е тој што контролира се во тимот.

...Што е со Васка Илиева?

Иначе и јас како и другите Миланисти се осеќам заебно сеа, пошо ова со Ибра дека го носи Милан на грб ти е стварно јако и немаме зборови да се одбраниме..

Потполно се согласувам со болдот ! :)

Не,една екипа е прва а тоа е Милан.

Мислам дека нема да има промена на самиот врв и на крај на сезона,за подолу се е можно. :)

На крај на сезона ке зборуваме за кој е прв на самиот врв дотогаш секаде се пишува

Juve end 2011 as joint leaders with Milan.
Едно е сигурно ке биди пеколно добро првенство ова година.​

Толку многу комплекси на мало место па то е неверојатно.

Од тука чоек да чита комотно комедија можи да сними.

Шо не е јасно не знам полу сезона е 2 екипи исто поени така да двете екипи се први.

Да е крај разбирам али ај...
Па затоа по мечот со Удинезе во фан клуб Јуве пишав дека можеше да бидеме први осамени на табелата ама сепак го делиме врвот. Ама тука запнаа, табела, па табела. Кога табелата не решава ништо екипите го делат првото место, кога имаме ситуација табелата да решава доаѓа критериумот меѓусебен дуел. Не знам што не е јасно?

Прашење на време беше кога некој ке го просере ова. Конте баш на оваа тема имаше добар одговор :D

Ја прочитав пред некој ден изјавава на Конте и не дека ми го смени мислењето. И на Киево, и на Каљари итн... би им било драго да ја претставуваат Италија во Европа, но не значи дека ќе бидат успешни во тоа или дека нема да им смета со домашното првенство.

Милан ја завршува 2011 на првото место !

АУУУУУУУ КОЛКУ САМО ДОБРО ЗВУЧИ ОВАА !! ПОЗДРАВ ДО ЈУВЕНТУС .. ! :D

Па затоа по мечот со Удинезе во фан клуб Јуве пишав дека можеше да бидеме први осамени на табелата ама сепак го делиме врвот. Ама тука запнаа, табела, па табела. Кога табелата не решава ништо екипите го делат првото место, кога имаме ситуација табелата да решава доаѓа критериумот меѓусебен дуел. Не знам што не е јасно?

Меѓусебен дуел се гледа на крајот на првенството сеа е крај на полусезона значи нема прв има само ПРВИ. И нема шампион освен некој ако е баба ванѓа да предвиди иднина тогаш ок :))

Јбг брат тое.

...Што е со Васка Илиева?

Иначе и јас како и другите Миланисти се осеќам заебно сеа, пошо ова со Ибра дека го носи Милан на грб ти е стварно јако и немаме зборови да се одбраниме..

Никој не се обиде да те заебе или да те нападне.

Зборуваме за факти. . .
That`s it.

SKY

379389_2278564053228_1522585298_31671881_429670104_n.jpg

позздрав

до сите што ме цитираа си знаат они кој се никој не рече дека се радвам на тоа дали ке го казнат ибрахимович само ви кажав и убаво го прочитав поздрав

Ај бе па и ти си земал табела од Јувенташки медиум. Не се важи оваа табела.

xaxaxaxa sledno ke bidi deka jas ja praev tabelata :) ??

Dajte be luge olabajte malce forum e ova za da si trosis slobodno vreme ne da se polnis so nervi.

Ako celta vie da provocirate i da se karate zastanete pred ogledalo i karaj te se cela vecer a na kraj sami pozz se od mene

( generalizirano ne e nasoceno kon nekoj)

Наполи им се истури на Џенова за поразот од Рома :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom