P
PewDiePie
Гостин
Лоша шега брат,Милан и да се и да не се засили со него ги има Робињо,Пато,Ибра и во почеток на Февруари Касано,така да Макси ќе дојде чисто за на клупа во л.ш.Не бе па и ти, Милан со Макси Лопез ќе се засили![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лоша шега брат,Милан и да се и да не се засили со него ги има Робињо,Пато,Ибра и во почеток на Февруари Касано,така да Макси ќе дојде чисто за на клупа во л.ш.Не бе па и ти, Милан со Макси Лопез ќе се засили![]()

можна суспензија на ибрахимович од 2 до 3 меча поради пцуење на судија
Зошто не сваќаш дека ова е само за финиш на сезоната и ако дојде до тоа се гледа меѓусебен дуел сега "жива“ табелатаIf two teams are level on points, their head-to-head record comes into play. If goal difference is still the same after this, overall goal difference from all fixtures and then goals scored are used to separate them.
When more that two teams are sharing the same number of points, the points accumulated in the matches between the teams are used to rank them, then goal difference if required. If this is not sufficient, goal difference over the entire season is used, and then goals scored. Further tie-breakers are seldom required beyond that.
Не гледај така на работите види ги напаѓачите на Милан Касано,Пато,Робињо и Ибра и види ги на јуве Матри,Кваљарела,Дел пиеро и Вучиниќ(овој мислам до крај на сезона си еба матер) кој било напаѓач на Милан од овие набројаниве е подобар од кој било напаѓач на јуве. Сеа тоа ако почнеме да дискутираме на кој што му фали за да освојува титула.........еве Милан да имаше асален лев бек,асален копач на средина,и еден креативец ќе играше финале Л.Ш. ама нема.
Нема игра јувентус,нема тим за титула,ист случај како Милан пред две години кога му се доближи на 1 бод на интер,ама џабе се знаеше дека интер има подобар тим. Исто и сега,ќе се труди јуве дур може ама ќе почне да паѓа. Според мене,сега нормално ти како нивен фан друго си мислиш.
А како ја освоија титулата последни 6-7 кола минатата година ??Јас не ги мерам на купче играчите кој од кој е боље. Тој муабет ми е апла детски.
Премногу е очигледно дека Ибра буквално го м`кне на грб цел тим. Кога нешто чкрипи он ги вади од гомна.
Во Јувентус нема таков играч. Тимот не зависи од никој, игра компактно.
Баш би сакал да видам што би се случило ако Ибра по некоја случајност не биде достапен за 3 клучни натпревари во серија што ви доаѓаат. Ниту Пато, ниту Ночерињо, а уште помалку Робињо се способни така да го шлепаат тимот до победи.
Абе многу јаки вие од коа ги тепаа Сиена и Каљари се тешки утакмици !И лани пред вториот меч со Интер го казнија, и пак го јадеа немиен, Робињо и Пато си играа курот , а сега со Сакатомо како најбољи стрелец на екипата нека го суспендираат и Пато ако сакаат, со ШАрави и Пипо ќе им го дадемо !![]()
Јас не ги мерам на купче играчите кој од кој е боље. Тој муабет ми е апла детски.
Премногу е очигледно дека Ибра буквално го м`кне на грб цел тим. Кога нешто чкрипи он ги вади од гомна.
Во Јувентус нема таков играч. Тимот не зависи од никој, игра компактно.
Баш би сакал да видам што би се случило ако Ибра по некоја случајност не биде достапен за 3 клучни натпревари во серија што ви доаѓаат. Ниту Пато, ниту Ночерињо, а уште помалку Робињо се способни така да го шлепаат тимот до победи.
Потполно се согласувам со болдот !Толку многу комплекси на мало место па то е неверојатно.
Од тука чоек да чита комотно комедија можи да сними.
Шо не е јасно не знам полу сезона е 2 екипи исто поени така да двете екипи се први.
Да е крај разбирам али ај...

Не се праи Васка Илиева. . .
Не зборам за минатата сезона. Зборам за оваа затоа што сега за сега тимот ми дава таква положба да коментирам за Скудетото и се околу него.
Минатата сезона не бев.
До ова 16 коло Ибра е тој што контролира се во тимот.
Јувенташиве сакаат да го видат Милан како би изиграл без Ибра, а ние да го видиме Јуве како ќе играше ако играше и во Европа. Ај барем на нивна “среќа“ првото е можно![]()

If the clubs talk about being in European competition is such a burden then don`t qualify for it. We will gladly represent Italy