Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Како да му дадат шанса ако не се залага доволно на тренинзите? Сигурно дека нема Суарез и Белами да седат на клупата ако се залагаат повеќе од него. Керол нека се освести додека е време бидејки ако дојде уште еден напаѓач и продолжи вака разеделбата помеѓу него и Ливерпул е на прагот, за жал

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
разеделбата помеѓу него и Ливерпул е на прагот, за жал
него ама баш го боли што би си заминал од ливепул тој за кој навива е њукасл и немаше намера да иде кај нас туку газдите гз толкав за пари па ни го продадоа мада и ја не би одбил 40 милиони за него

S

Stivie G

Гостин
Што сака нека биде, мислам дека Керол и да влезе во некоја форма за 1 до 2 години местото пак ќе му го земат Морган и Стерлинг и тој ќе замине од тимот.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Полека бре луѓе каква разделба. 35 милиони фрливме мора барем малку да се исплатат. А ако продолжи вака готов е тоа на сите ни е јасно и затоа мислам дека време му е да почни да се залага малку. Инаку ќе си продреми на клупа уште долго време.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зборам јас со еден другар...и ми вика, не бе со 5 у одбрана играше...а го убедував дека игра како задњи везни.....значи сепак у право сум бил :)

Иначе за Керол....некако како да ми нема кондиција дечкото....ептен споро ми се движи по теренот....

Aaa.. не! Чекај сега, како може да очеквуаш од играч со свои 1,98 да трча ко Белами низ теренот.
Мислам дека е неогично е!

Работата поради која заслужува Керол да биде критикуван е немањето на самодоверба да влезе во шанса сам. Да ја спушти топката на земја.
Нема никаква врска тоа што не трча низ теренот, тоа не е ни негова работа. Треба топката да трча кон него.
Бидете малку реални сега.

Друго нешто шо би сакал да споменам за Керол е тоа што Кени се плаши да го исфорсира , затоа што доколку тој биде на теренот тогаш некој од централните Везњаци мора да одпадне.

Во тој случај би морале да играме вака:

Со оглед на тоа што Суарез по природа лежи на последната линија од ОФсајд чекајки топка во празно, а со оглед на тоа што веке видовме дека ако не играме со 5 во средина односно во дадениот пример подолу:

тогаш немањето на Задни везни (Лукас) станува итекако критично за нас.
Тогаш се растура онаа препознатлива пасинг тактитка на Кени , „пас анд мув“.

Или подобро кажано....за таква тактика мора да се има вишок во Средината за тоа да функционира!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат...и Ибра е толкав вол...па трча ко луд низ теренот...се гледа дека фитнесот му е на ниско ниво...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Абе брз е Керол остајте вие само не му се трча. И некако тромаво се однесува, Јас сепак тврдам дека треба да добие едно 5-6 утакмици со ред како стартер па да видиме. Е сега нормално не се вклопува во пас енд мув на Кени ама па тој самиот си го донесе така да сега самиот нека најди чаре за него. Можеше да почека до летото ионака Керол не ни послужи за полусезоната - повреден беше па можевме Агуеро да го донесиме. Како ќе легнеше тандемот Суарез-Агуеро :vozbud:
Ама тоа е......парите се фрлени, Керол е тука па мораме да го искористиме. А уствари шо ќе биди да се проба ----Даунинг----Керол------Суарез---?
Бтв Стерлинг ќе станел татко :eek:

S

Stivie G

Гостин
и сега напаѓач МОРА да се донесе, кој сака нека е, само нека се вклопи брзо во тимот, не верувам дека ќе му ја намалат казната на Суарез така да до средината на февруари остануваме без него, еве му сега можност на Керол, ако не ја искористи не заслужува да игра за нас.
бтв:Овој Стерлинг од мене помал а татко ќе станал o_O

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
8 НАТПРЕВАР КАЗНА???????
Дали е ова возможно? Одлуката ја носат без никакви докази само што Евра кажал оти Суарез расистички ме врегаше, без никаков сведок на суво е донесена одлуката....Никогаш не сум посакувал ништо лошо на никому ама сега се најлошо му посакувам на евра , манчестер и цел ФА стварно не ми е јасно како ова може да се случи, но и без Суарез ние можеме бидејки НИЕ СМЕ ЛИВЕРПУЛ!!!!!!!!!!!!!!!!YNWA
И ако некогаш имало време за да докажи Керол зошто вредел 35 милиони и зошто е еден од најпреспективните напагачи на светот е СЕГА

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
таман тргна работава и оп тука е дедо алекс-андра и верната дружина ФА :facepalm:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
уште еден тажен ден за нас, уште по тажен за ФА

одлуката за банирање 8 утакмици на Суарез е далеку по скандалозна и контроверзна од самото наводно вреѓање на расистичка основа.

не сакам да го амнестирам од вина Суарез, бидејќи немам докази за да расудам правилно и да се донесе ваква одлука врз основ на исказ на копилето мајмунско е скандал. нема сведоци и нема видео запис.

кога ќе се земе во превид евра копилето какви проблеми им направи во француската репрезентација, ко ќе се земат во предвид неколку негови изјави, од кои последната како лига на европа било второкласно натпреварување и него му било срам да биде дел од тоа натпреварување, мизерно ги потценува сите други професионалци од останатите клубови, вклучително и негови соиграчи, истиот тој обвинува за дискриминација на расна основа.
племе гнасно, што друго да се каже. копје во рака да му се даде и да се врати од кај што дошол лавови да брка, гнаса циганска (извинување до сите роми)

доколку имало било каква навреда од Суарез, ме заболе и да имало, но доколку имало а со тоа знае дека ги прекршува правилата на ФА и ризикува бан, да сум на местото на Кени, би му ги скршил забите од тепање, од шамари да му свират ушите додека е жив. тоа би му го напраил!

да со Керол ќе процветаме сеа. сигурно. 100%
пола година малку ни беше за да воочиме дека не знае да игра фудбал??
па и да даде неколку голови со таа зелката негова, што? што кога не знае да игра фудбал? сеа ќе научи во овие 2 месеци ?? талент. жими гзов. каков талент?
ко прво треба да се разбира значењето на зборот талент за да тој истиот се уптреби за Керол. Керол е дефиниција за анти-талент фудбалер, но е млад и има физички предиспозиции да улсовно речено доминира во некој сегмнет на играта. толку
талент е фудбалер кој има има вроден дар за играта, суров продкут кој му треба прав третман и тренинг. тоа е талент.

сеа со Керол и со Кајт како ударна сила ("таленти") без Џерард, без Лукас, без Суарез. супер. причини за задоволство нема, колку и да сакам да гледам позитивно на секоја работа

имаме златен голман, имаме последна линија фантастична џонсон-агер-шкртел-енрике. најдобриот дмф во лигата сезонава лукас, заедно со џерард и суарез требаше да бидеме страв. но.... тоа е тоа, како што реков причини за радост нема!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.493
Мене стварно не ми е јасно зошто 8 факинг утакмици казна за Суарез???
Го вреѓал на расна основа... Па спорт е ова да го ебам, и во маало кога играме се пцуеме како нездрави, а не пак на терен професионалциве. Да ги казнуваа сите до сега за пцуење, навреди и ред други работи ќе требаше до сега да се воведат штитници за уста, за да не може да зборат фудбалерите. За мене да опцуеш некого па макар и на расна основа(не дека го оправдувам Суарез) не е никаков прекршок, составен дел од спортот е тоа, да влијаеш на противникот деструктивно, ама што да се прави, така одлучиле така ќе биде, за жал.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
со астон вила неможш да го обвинуваш дека бил тапа оти влезе во 73 минута на место на суарез неговиот главен партнер , на претходните влеваше во 85 па колку и да има талент зазавршни 5 минути нема шанси да се докажи поготово каде што натпреварот претежно се знае кој е "победникот" и се чека крајот

овие 8 натпревари пауза на суарез ќе бидат право светло за керол или / или однего ќе зависи

на суарез евентуално да не му биде намалена казната се враќа баш со јунајтед ах само тоа ќелаво изронато во суратот :гомце: (гомно)од судија (веб) да не суди па ѓуптинот да го најде тоа што го бара од дамна
--- надополнето: Dec 21, 2011 4:30 AM ---

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
на суарез евентуално да не му биде намалена казната се враќа баш со јунајтед ах само тоа ќелаво изронато во суратот :гомце: (гомно)од судија (веб) да не суди па ѓуптинот да го најде тоа што го бара од дамна
казната не е во сила, има 2 недели право на жалба, ако се жали ќе биде разгледана жалбата и повторно одлука. тогашната евентуална одлука ќе стапи на сила од наредниот натпревар. сега за сега сеуште може да игра. ако ништо друго ќе се чека да измине периодот за жалба

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Брат...и Ибра е толкав вол...па трча ко луд низ теренот...се гледа дека фитнесот му е на ниско ниво...
Да не се лажеме..... разликата помегу Керол и Ибрахимович е огромна и по конституција и по начинот на игра!
Не ти ги знам годините....... КЕРОЛ = ОЛИВЕР БИРОФ

Неможе да се очекува од Керол да ја земе топката и да дрибла низ одбрана...... од него треба да се очекува кога ке ја земе топката да за сврти и даде гол, или пак воопшто да не се врти!:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom