Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Нема да дојди. Не смее да дојди. Уште тој сега ми фали да м ебам жената јас него
Туку за муабетов.......абе Бензема е феномен. Игуаин е љуфкач како Суарез :pos: ама ќе заврши голема работа
Јас отсекогаш го обожавав Игуаин, еден од трите омилени напаѓачи ми е, а Торес сакам да се врати бидејки цело време против него одиш :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.712
Поени од реакции
11.955
Јас отсекогаш го обожавав Игуаин, еден од трите омилени напаѓачи ми е, а Торес сакам да се врати бидејки цело време против него одиш :D
Нема да се врати. НЕМА!!! Ако се врати сите ќе ве тужам :coffee:

S

Stivie G

Гостин
Слабо се пишува на темата во последно време

Денешниот тим против Вила-Реина, Џонсон, Шкртел, Агер, енрике, Шеелви, Хендерсон, Адам, Даунинг, Белами,Суарез

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ми се свиѓа тимов, Шелви и Белами од старт, па тоа го барав! :)

S

Stivie G

Гостин
Одлично, особено добро би ни дошол Кевин Стротман кој игра за Холандската репрезентација и мислам дека игра иста позиција со Лукас

S

Stivie G

Гостин
Дресовите за следната сезона, мене не ми се допаѓаат многу, сегашните се подобри
398504_342815095734651_218428471506648_1568847_1163472349_n.jpg

S

Stivie G

Гостин
Најверојатно не се, ги видов на една страница, ама нешто слично на ова ќе се, можеби и исти, со Адидас партнерството ќе се прекине на крајот на оваа сезона

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.712
Поени од реакции
11.955
Остајте ги вие дресовите......има кој да мисли на тоа до наредната сезона. Ќе го тепаме Виган? :coffee: Време е ги немаме таму тепано 300 години

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Остајте ги вие дресовите......има кој да мисли на тоа до наредната сезона. Ќе го тепаме Виган? :coffee: Време е ги немаме таму тепано 300 години
Ако имаме вакви јебачки потези ко денес... Ќе ги тепаме... Само ќе треба и тоа шутевите на Суарез да влагаат...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Керол веке сериозно треба да размислува за својата иднина..... мислам дека Кени го изгуби трпението со него.

Инаку вчерашната утакмица беше одлична, но сепак јас како навивач мислам дека требаше да се оди на што повеке голови како би се подигнала самодовербата во играчите а посебно кај Суарез на високо ниво. Просто неверојатно е како може тој човек да нема до толку срека.

Инаку Белами на вчерашната утакмица изгледаше како од старите времиња. Едноставно го имаше насекаде! МоМ.
Но она што мене ме изненади е Џонсон и неговата сигурност во одбраната. ФАНТАСТИЧЕН.... само да продолжи така.

Е сега за експерементирањето на Кени со Кара како задни везни.... ама ич не ми се свига. Но сепак е добро тоа што изротира за да провери како ке оди тоа.

Според мене мислам дека треба да го искористи Конор Коуди..... треба да се има повеке храброст со тие деца!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Керол веке сериозно треба да размислува за својата иднина..... мислам дека Кени го изгуби трпението со него.

Инаку вчерашната утакмица беше одлична, но сепак јас како навивач мислам дека требаше да се оди на што повеке голови како би се подигнала самодовербата во играчите а посебно кај Суарез на високо ниво. Просто неверојатно е како може тој човек да нема до толку срека.

Инаку Белами на вчерашната утакмица изгледаше како од старите времиња. Едноставно го имаше насекаде! МоМ.
Но она што мене ме изненади е Џонсон и неговата сигурност во одбраната. ФАНТАСТИЧЕН.... само да продолжи така.

Е сега за експерементирањето на Кени со Кара како задни везни.... ама ич не ми се свига. Но сепак е добро тоа што изротира за да провери како ке оди тоа.

Според мене мислам дека треба да го искористи Конор Коуди..... треба да се има повеке храброст со тие деца!
Зборам јас со еден другар...и ми вика, не бе со 5 у одбрана играше...а го убедував дека игра како задњи везни.....значи сепак у право сум бил :)

Иначе за Керол....некако како да ми нема кондиција дечкото....ептен споро ми се движи по теренот....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.712
Поени од реакции
11.955
Керол е некако многу мрзлив,неподвижен и тромав. И тоа не ми се допаѓа воопшто. Ама МОРА да добие едно 5-6 утакмици по ред како стартер. Вака со 1 утакмица стартер и 5 резерва некако и не можи да се оцени најдобро. Прво нека добие шанса па после ќе видиме. Сега како да гледам реприза од тоа што му се случуваше на Рајан Бабел. И ако Кени донеси нов напаѓач во Јануари - толку од Керол.

Kajgana Shop

На врв Bottom