Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Јас за утре планирам да ставам 1000 ден на Реал-2,Челзи-2,Лион-1 и сега за четвртата се мислам дали Леверкузен 1 дали Њукасл-1. Што мислите која е посигурна?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.825
Поени од реакции
30.710
Јас мислам да ги одиграм Челзи, Билбао, Лион, Милан, Дортмунд и Хамбург.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Цели 3 саати барав по интернетов некој сајтови руски за типувања....и се беше безвеза...и на крај најдов статистички екстремно најснабдена страна,со можни типови и сл.

Еве ја страната

п.с ја има и Македонска лига(еве на пример статистика за Вардар)

Член од
11 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
12
Едниов не оставил еден тип на темава, а му сере на еден од ретките шо остава анализи овде на темава и колку-толку се труди. И после барај логика. Па бујрум, ако знаеш некоја утакмица сподели ја со нас, а не само да кењаш за безвезе.

Друго ми беше муабетов, која ви е "најсигурна" за утре од германските т.е. поточно од Хамбургер 1, Дортмунд 2 и Леверкузен 1. Сакам една од овие да сврзам со Милан 1, Марсеј 1, Реал 2 и Челзи 2, само се мислам со која (најсигурна ми е некако Дортмунд, но ајде ако има некој инфо за утакмици нека каже). :)
Јас мислам Дортмунд, минатата недела киксна, не би требало и оваа мора да победи ако сака да остане во трката..а и Милан исто...

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Што мислите Манчестер Јунајтед ќе тепа?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
ваше мислење за леверкузен дортмунд и хамбургер?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Блекбурн - ВБА 2 ; X 2.95 ; 3.20
На Блекбурн повреден е еден од подобрите, ако не и најдобриот фубалер Олсон. Не се знае дали ќе настапат Живе и Хоилет. ВБА два повредени играчи со ништо позначајни за тимот

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Цели 3 саати барав по интернетов некој сајтови руски за типувања....и се беше безвеза...и на крај најдов статистички екстремно најснабдена страна,со можни типови и сл.

Еве ја страната

п.с ја има и Македонска лига(еве на пример статистика за Вардар)
Го пратам сајтов 3-4 години сигурно,Чешки сајт е витибет.ком, да знаеш дека нема типување се е на база на статистика.
На пример тој што има победувано последни 5 а противникот негов игра многу нерешено ке си најде некој просек и ке излезе да играш 1 40% а Х 40% а за 2 20 %

Kajgana Shop

На врв Bottom