Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
обожавам вака паметни газови. многу ги има низ светов. премногу
Aууу шо гомна јадење ... искрено кој ве ебе , терајте со 50 денара уплата , може и ќе фанете некогаш .. иначе тоа шо си не следел , можеш слободно да видеш кој колку е во ќар .. и принај дека секако си препишуваш типови , пошо толку ти раѓа лејката сам да си ги најдеш , па после јадеш гомна .. dumb motherfuckers ..

Јо мадафака...осеќам дека од праење пари сеа имате стаено по еден златен заб,онака за курчење...и моментано седите пред монитор и ни се смешкате овака :
rsz_golden_teeth_3.jpg

Јо мадафака...осеќам дека од праење пари сеа имате стаено по еден златен заб,онака за курчење...и моментано седите пред монитор и ни се смешкате овака :
rsz_golden_teeth_3.jpg

искрено, многу пара падна, многу јако успевам да ги искомбинирам. тие недобитните сите на еден тикет, а добитниве на друг и оп, пари пари пари

нели си приметил оти ние даваме анализи, не ја предвидуваме иднината која утакмица како ќе заврши. да можевме да ја предвидиме иднината топки ќе се замаравме за анализи.

впрочем, тргни од тебе, ти до сега на спортска се шо си пишал ти е добитно? или не? или изедначен си?

и сам знаеш дека има изненадувања во резултатите а богами има и местенки.

а и впрочем, што толку си се запнал по нас? ако не сме добри ко што велиш, не треба ни калории да трошиш типкајќи букви против нас

чудно од твоја страна, се замараш со лузери

да сум на твое место не би го правел тоа, но твој си е животот, троши го како сакаш

Од цела Франција 2 лига само Седан - Арлес 0-0 заврши. Местенкииии

rsz_golden_teeth_3.jpg

Да знаеш само во групата што сме некој членови каков процент на погодени типови има затоа не се збори што како ако сакате вие направете акаунт пишувајте подобри анализи..

Не си свесен која будала си :)

да се надоврзам малце на ова мубетов за профитери...го следев пред недела време типот су јузер TheChosenOne..типови за хокеј беа..едно три дена по ред..ни една утакмица не погоди..малце ми го ебеше гзот..али тоа е тоа..како и да е..мислам дека од форумов таму бокица е добар и пунтер мислам дека имаше еден..тоа е моево искуство од профитери..:)

Добитен
Бенфика 1&3+
Баерн 1
Гравелинес 1
Уплата 1000=2520 :D

Едниов не оставил еден тип на темава, а му сере на еден од ретките шо остава анализи овде на темава и колку-толку се труди. И после барај логика. Па бујрум, ако знаеш некоја утакмица сподели ја со нас, а не само да кењаш за безвезе.

Друго ми беше муабетов, која ви е "најсигурна" за утре од германските т.е. поточно од Хамбургер 1, Дортмунд 2 и Леверкузен 1. Сакам една од овие да сврзам со Милан 1, Марсеј 1, Реал 2 и Челзи 2, само се мислам со која (најсигурна ми е некако Дортмунд, но ајде ако има некој инфо за утакмици нека каже). :)

Едниов не оставил еден тип на темава, а му сере на еден од ретките шо остава анализи овде на темава и колку-толку се труди. И после барај логика. Па бујрум, ако знаеш некоја утакмица сподели ја со нас, а не само да кењаш за безвезе.

Друго ми беше муабетов, која ви е "најсигурна" за утре од германските т.е. поточно од Хамбургер 1, Дортмунд 2 и Леверкузен 1. Сакам една од овие да сврзам со Милан 1, Марсеј 1, Реал 2 и Челзи 2, само се мислам со која (најсигурна ми е некако Дортмунд, но ајде ако има некој инфо за утакмици нека каже). :)

Слично имам и јас у план.....сакав Реал Челзи и Милан....и се мислам меѓу Лион и Дортмунд...ама некој тука пиша Челзи Х....па да не ме пишмани..... :) Иначе Дортуннд ти е најсигурна од горенаведените германци.....според мене се разбира, што не мора да значи :)

челзи-2
марсеј-1
лион-1
панатенаикос-1
милан-1
рода-1
300=2000

монтпелиер-1
хул-1
ле хавре-1
леверкузен-1
ат.билабо-1
гуимареш 0-2
њукасл-1

не знам зашто се толку кренати коефициентите на монтпелиер,њукасл и на ле хавре (n)(n)(n)(n) хммм чудна работа.....;);) o па се разбира намештаљка се бе...

Od ovie jas gi imam staveno Dortmund i Leverkuzen pa sega ti vidi :)

според мене по форма Хамбургер најлесно би требало да стигне до победа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom