Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јас за утре планирам да ставам 1000 ден на Реал-2,Челзи-2,Лион-1 и сега за четвртата се мислам дали Леверкузен 1 дали Њукасл-1. Што мислите која е посигурна?

Јас мислам да ги одиграм Челзи, Билбао, Лион, Милан, Дортмунд и Хамбург.

Цели 3 саати барав по интернетов некој сајтови руски за типувања....и се беше безвеза...и на крај најдов статистички екстремно најснабдена страна,со можни типови и сл.

Еве ја страната

п.с ја има и Македонска лига(еве на пример статистика за Вардар)

Едниов не оставил еден тип на темава, а му сере на еден од ретките шо остава анализи овде на темава и колку-толку се труди. И после барај логика. Па бујрум, ако знаеш некоја утакмица сподели ја со нас, а не само да кењаш за безвезе.

Друго ми беше муабетов, која ви е "најсигурна" за утре од германските т.е. поточно од Хамбургер 1, Дортмунд 2 и Леверкузен 1. Сакам една од овие да сврзам со Милан 1, Марсеј 1, Реал 2 и Челзи 2, само се мислам со која (најсигурна ми е некако Дортмунд, но ајде ако има некој инфо за утакмици нека каже). :)
Јас мислам Дортмунд, минатата недела киксна, не би требало и оваа мора да победи ако сака да остане во трката..а и Милан исто...

немора да значи дека ова е некој проблем ама може и да биде . Прочепкајте си на нет за екипиве од островот што сакате да ги играте каква е состојбата на терените . Многу снег падна у Англија и уште врне

http://www.dailymail.co.uk/news/art...-Snow-heavy-rain-hit-large-parts-Britain.html

ваше мислење за леверкузен дортмунд и хамбургер?

Блекбурн - ВБА 2 ; X 2.95 ; 3.20
На Блекбурн повреден е еден од подобрите, ако не и најдобриот фубалер Олсон. Не се знае дали ќе настапат Живе и Хоилет. ВБА два повредени играчи со ништо позначајни за тимот

Цели 3 саати барав по интернетов некој сајтови руски за типувања....и се беше безвеза...и на крај најдов статистички екстремно најснабдена страна,со можни типови и сл.

Еве ја страната

п.с ја има и Македонска лига(еве на пример статистика за Вардар)

Го пратам сајтов 3-4 години сигурно,Чешки сајт е витибет.ком, да знаеш дека нема типување се е на база на статистика.
На пример тој што има победувано последни 5 а противникот негов игра многу нерешено ке си најде некој просек и ке излезе да играш 1 40% а Х 40% а за 2 20 %

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom