Помош: Барам еден филм!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Ми треба да го најдам Парада српски филм 2011 , ако некој знае од кај може да го симнам нека пише.
фала

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Вака,филмов знам дека е SAW,само незнам кој дел е.
знали,некаде на почетокот има еден човек,легнат на маса,и едно сечило,над него се ниша,постепено спуштајќи се,почнува по малку да го сече,па да му ги извади цревата надвор.
исто се сеќавам на една загатка,каде што се врзани за врат со каиши мислам,и треба да се затрчаат и да земат по еден клуч да се одврзат,и ако не успеаттоа ги влече назад,и им ги сече главите.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
знали,некаде на почетокот има еден човек,легнат на маса,и едно сечило,над него се ниша,постепено спуштајќи се,почнува по малку да го сече,па да му ги извади цревата надвор.
исто се сеќавам на една загатка,каде што се врзани за врат со каиши мислам,и треба да се затрчаат и да земат по еден клуч да се одврзат,и ако не успеаттоа ги влече назад,и им ги сече главите.
Пробај 6 или 7 дел

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Еве http://www.imdb.com/title/tt1132626/

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
прее гледав на тв 1000 еден тинеџерски ко натпреварување во танц и имаше и фудбал не сум сигурен малце го излегедав 10 мин 15 толку незнам како се викаше

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
прее гледав на тв 1000 еден тинеџерски ко натпреварување во танц и имаше и фудбал не сум сигурен малце го излегедав 10 мин 15 толку незнам како се викаше
Види на сајтот на Бум ТВ ја има програмата на TV1000.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Денеска се запрајвме со дедо ми муабет , бил статиста во некој филм сниман во 70тите :icon_lol:, па фино лепо срдечно го замолувам некој ако го најде филмов ептен му се заблагодарувам! Значи сниман е во 70тите стар е ептен филмов се вика Pokolj rcijad (Покољ рцијад) така ми рече дедо ми...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
овој е филмот
http://www.imdb.com/title/tt0182254/

ама да се најде за даунлоад... ептен тешко. ги пребарав моите најпознати извори, нема ништо.
ова у МТВ да го бараш :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
овој е филмот
http://www.imdb.com/title/tt0182254/

ама да се најде за даунлоад... ептен тешко. ги пребарав моите најпознати извори, нема ништо.
ова у МТВ да го бараш :D
Да си здрав и жив тој е , ама нигде го нема по торентиве а? Јбг то е....
Дедо ми едвај чекаше да се види во младоста хахаах , глумеше во филмов ама не беше во главните улоги ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.316
Значи вака филмов го неам фатено од почеток, знам само дека типкава е во лудница заради нешто што го направила нејзината сестра!
Тамо на неколку девојки им правеа лоботомија, и после процесот цуреве се замислуваа дека се во некој кабаре бар и таму се танчерки.
На типкава секоја вечер кога играше и доаѓаше еден старец кој и кажуваше по еден збор, кој всушност е дел од сложувалка како да избега од лудницава.

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Значи вака филмов го неам фатено од почеток, знам само дека типкава е во лудница заради нешто што го направила нејзината сестра!
Тамо на неколку девојки им правеа лоботомија, и после процесот цуреве се замислуваа дека се во некој кабаре бар и таму се танчерки.
На типкава секоја вечер кога играше и доаѓаше еден старец кој и кажуваше по еден збор, кој всушност е дел од сложувалка како да избега од лудницава.
Sucker Punch?
http://www.imdb.com/title/tt0978764/

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Преска гледав на Сител 3.. Не го фатив од почетокот ама според времето на траење изгледа баш тогаш беше почнат.. Се работеше за затвор во кој носеа затвореници на кои му е одредена смртна казна, и во затворот ќе престојуваат додека таа не му се изврши.. Е сега во затворот ќе донесат еден огромен црнец кој е осуден на смртна казна заради силување и убиство на 2 малечки девојчиња но тој не го сторил тоа, сакал само да му помогне кога ги нашол мртви, но полицијата кога го нашла со мртвите тела го обвинила за убиство.. Инаку црнецов располага со надприродни моќи за лекување на болести и неколку пати ќе го докаже тоа пред чуварите од затворот... На еден од чуварите ќе му ја раскажи приказната за девојчињата дека не ги убил и све тоа, но тој не сака тоа да се дознае затоа што сака да умре и да се спаси од дарбата што ја носи.. И на крај ќе му е одредена смртната казна и ќе умре..
Доколку го имате гледано филмов сигурно ќе ви текне на името.

Kajgana Shop

На врв Bottom