Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба да го најдам Парада српски филм 2011 , ако некој знае од кај може да го симнам нека пише.
фала

Вака,филмов знам дека е SAW,само незнам кој дел е.
знали,некаде на почетокот има еден човек,легнат на маса,и едно сечило,над него се ниша,постепено спуштајќи се,почнува по малку да го сече,па да му ги извади цревата надвор.
исто се сеќавам на една загатка,каде што се врзани за врат со каиши мислам,и треба да се затрчаат и да земат по еден клуч да се одврзат,и ако не успеаттоа ги влече назад,и им ги сече главите.

знали,некаде на почетокот има еден човек,легнат на маса,и едно сечило,над него се ниша,постепено спуштајќи се,почнува по малку да го сече,па да му ги извади цревата надвор.
исто се сеќавам на една загатка,каде што се врзани за врат со каиши мислам,и треба да се затрчаат и да земат по еден клуч да се одврзат,и ако не успеаттоа ги влече назад,и им ги сече главите.

Пробај 6 или 7 дел

Еве http://www.imdb.com/title/tt1132626/

прее гледав на тв 1000 еден тинеџерски ко натпреварување во танц и имаше и фудбал не сум сигурен малце го излегедав 10 мин 15 толку незнам како се викаше

прее гледав на тв 1000 еден тинеџерски ко натпреварување во танц и имаше и фудбал не сум сигурен малце го излегедав 10 мин 15 толку незнам како се викаше
Види на сајтот на Бум ТВ ја има програмата на TV1000.

Денеска се запрајвме со дедо ми муабет , бил статиста во некој филм сниман во 70тите :icon_lol:, па фино лепо срдечно го замолувам некој ако го најде филмов ептен му се заблагодарувам! Значи сниман е во 70тите стар е ептен филмов се вика Pokolj rcijad (Покољ рцијад) така ми рече дедо ми...

овој е филмот
http://www.imdb.com/title/tt0182254/

ама да се најде за даунлоад... ептен тешко. ги пребарав моите најпознати извори, нема ништо.
ова у МТВ да го бараш :D
Да си здрав и жив тој е , ама нигде го нема по торентиве а? Јбг то е....
Дедо ми едвај чекаше да се види во младоста хахаах , глумеше во филмов ама не беше во главните улоги ...

Значи вака филмов го неам фатено од почеток, знам само дека типкава е во лудница заради нешто што го направила нејзината сестра!
Тамо на неколку девојки им правеа лоботомија, и после процесот цуреве се замислуваа дека се во некој кабаре бар и таму се танчерки.
На типкава секоја вечер кога играше и доаѓаше еден старец кој и кажуваше по еден збор, кој всушност е дел од сложувалка како да избега од лудницава.

Значи вака филмов го неам фатено од почеток, знам само дека типкава е во лудница заради нешто што го направила нејзината сестра!
Тамо на неколку девојки им правеа лоботомија, и после процесот цуреве се замислуваа дека се во некој кабаре бар и таму се танчерки.
На типкава секоја вечер кога играше и доаѓаше еден старец кој и кажуваше по еден збор, кој всушност е дел од сложувалка како да избега од лудницава.

Sucker Punch?
http://www.imdb.com/title/tt0978764/

Преска гледав на Сител 3.. Не го фатив од почетокот ама според времето на траење изгледа баш тогаш беше почнат.. Се работеше за затвор во кој носеа затвореници на кои му е одредена смртна казна, и во затворот ќе престојуваат додека таа не му се изврши.. Е сега во затворот ќе донесат еден огромен црнец кој е осуден на смртна казна заради силување и убиство на 2 малечки девојчиња но тој не го сторил тоа, сакал само да му помогне кога ги нашол мртви, но полицијата кога го нашла со мртвите тела го обвинила за убиство.. Инаку црнецов располага со надприродни моќи за лекување на болести и неколку пати ќе го докаже тоа пред чуварите од затворот... На еден од чуварите ќе му ја раскажи приказната за девојчињата дека не ги убил и све тоа, но тој не сака тоа да се дознае затоа што сака да умре и да се спаси од дарбата што ја носи.. И на крај ќе му е одредена смртната казна и ќе умре..
Доколку го имате гледано филмов сигурно ќе ви текне на името.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom