Што зборите бе,Лукас Леива достојна замена за Камбиасо
,не ме смејте луѓе.Кај баш овој го најдовте,од толку играчи !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум го прател и не ми покажал ништо посебно,за мене е просечен играч ! Секој си има свое мислење јбг,за мене има многу подобри играчи од него,ме мрзи сега да набројувамКирца ти изглеа не глеаш фудбал.![]()
Леива скина лигаменти, доста незгодна повреда и цела сезона ќе ја пропушти, нема резон да се прави за него муабет.Сум го прател и не ми покажал ништо посебно,за мене е просечен играч ! Секој си има свое мислење јбг,за мене има многу подобри играчи од него,ме мрзи сега да набројувам![]()
Во ред е секој си има свое мислење али фактите друго зборат, после Суарез он е најдобар играч на Ливерпул сезонава. Али сувишно е да се праи муабет за него, едно што нема да дојде во Интер, друго што скина лигаменти така да...Сум го прател и не ми покажал ништо посебно,за мене е просечен играч ! Секој си има свое мислење јбг,за мене има многу подобри играчи од него,ме мрзи сега да набројувам![]()
СудбинаВрти-сучи, се околу Бенитез се врти.![]()
На фан-клубов има општ хејт на сите играчи на ЛиверпулВо ред е секој си има свое мислење али фактите друго зборат, после Суарез он е најдобар играч на Ливерпул сезонава. Али сувишно е да се праи муабет за него, едно што нема да дојде во Интер, друго што скина лигаменти така да...