Фан Клуб: Интер

Што зборите бе,Лукас Леива достојна замена за Камбиасо :pos:,не ме смејте луѓе.Кај баш овој го најдовте,од толку играчи !

Нема потреба од инвестирање за тој дел од теренот, ако нешто Интер знаеле да извадат тоа е асален деструктивец, у гени им е тоа, исто и добри бекови.
Поли има потенцијал голем за тој дел од теренот, и со Џенова покажа дека е одличен во играта од одбрана, он, Оби, евентуално Куцка, еден ќе пркне и Камби ќе си се префрли на клупата, ама моментално ептен е глупо да се става Камбијасо во група на истрошени фудбалери, не мора до толку ниско да се спушта бидејќи има 31 година, далеку е сеуште од оној стадиум од кариерата во кој е влезен пример Станкович.

Се зависи од тренерот, реков и пак ќе кажам, Мурињо бубрег би дал за да има ваков профил на играч во Реал, поготово во дуелите со Барселона.

Кирца ти изглеа не глеаш фудбал. :)
Сум го прател и не ми покажал ништо посебно,за мене е просечен играч ! Секој си има свое мислење јбг,за мене има многу подобри играчи од него,ме мрзи сега да набројувам:)

Камбиасо беше добар едно време, моментално е вон форма како и сите други. Ако си ја поврати формата немам ништо против он да си игра прва постава, бидејќи врти-сучи ни треба таков профил од играч на теренот. Но не би било лошо на неговото место лузерот да стартува со Оби или Поли. Повеќе сум за Оби бидејќи црнците не се склон на повреди, така да не би имале проблеми барем во тој поглед.

Сум го прател и не ми покажал ништо посебно,за мене е просечен играч ! Секој си има свое мислење јбг,за мене има многу подобри играчи од него,ме мрзи сега да набројувам:)
Леива скина лигаменти, доста незгодна повреда и цела сезона ќе ја пропушти, нема резон да се прави за него муабет.

Во ред е секој си има свое мислење али фактите друго зборат, после Суарез он е најдобар играч на Ливерпул сезонава. Али сувишно е да се праи муабет за него, едно што нема да дојде во Интер, друго што скина лигаменти така да...

Врти-сучи, се околу Бенитез се врти. :)
Судбина :)
--- надополнето: 16 декември 2011 во 20:51 ---
Во ред е секој си има свое мислење али фактите друго зборат, после Суарез он е најдобар играч на Ливерпул сезонава. Али сувишно е да се праи муабет за него, едно што нема да дојде во Интер, друго што скина лигаменти така да...
На фан-клубов има општ хејт на сите играчи на Ливерпул :)
Побрзо ќе се согласеа лани Паласио и Скули да дојдат во Интер, него ли Кајт :)

Пиши му го Суарез на Иосоно, ќе видиш колку хејт има за играчи за Ливерпул на фан клубов:vozbud:

Не беше толку скап ИОсоно кога јадеше бурек на фан-клубов...

Па од Ливерпул реално само Суарез вреди,Кајт е добар (многу трча,игра тимски) али веќе има 31 година и не вреди да се збори за негов трансфер,за Лукас Леива се изјаснив погоре дека не ми се допаѓа многу како играч,има многу подобри од него на таа позција:).На таа позиција многу ми прави мерак некој црнчуга да ни игра,пример како Есиен(штета што е повреден) или Ласана Диара ! Ако добро го пратевте Лас Диара со Барселона ке видите дека многу добро го затвараше Меси,му одзема доста топки на центарот на игралиштето и знам дека Мурињо од секад сакал такви играчи на тој дел од теренот!

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom