UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Се јави некој од барселона што нема појма за тоа што е македонски фонт.
Додека прочитаме што си напишал ќе се испотеме.И патем немаме кошмари од Барселона.(Судијата беше закон ,како што секогаш бил со вас)
Ова ти е коментар мизерен.Те гледам радосен си дека Леверкузен ви се падна па сега се празнеш тука.
Немој после да се разочараш кога Наполи ќе губе дома ,а на Стемфорд Бриџ ќе се моле да не приме многу голови :)
steta so nema da pominete vo 1/4 finale a ako pominete ve posakuvam vas pa da vidite kako 4e gubite :) (a za fontov kako sakam jas taka pisuvam :D )

A

Alexander Nevsky

Гостин
Далеку е Фебруари,бајги работи може да се променат.
Најитересни дуели се Италјанско/Англските.
Штета за Наполи баш симпатична екипа се,но мислам дека Челзи е ниво над нив.
Милан-Арсенал најнеизвесна ми е. Ако продолжи Арсенал во оваа форма со Перси вака расположен и здрав мислам дека ќе ги поминат на Милан.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Lyon - Apoel
Napoli - Chelsea
Arsenal - Milan
Basel - Bayern
Bayer - Barcelona
CSKA - Madrid
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Милан не баш,се држе тој.Ама Наполи веќе почнав да ги жалам.
И ок бе вие уште летате со паметот дека ќе отпаднат англиските тимови.
Немој после овде да се правдате и со нервоза да ни испраќате честитки :icon_lol:
BTW поздрав од Ванперсинал :D
Лошо мислење имаш за Наполи ај мош оти е итaлијански тим, со Сити покажа дека не е за потценување а и со Баерн, дома се незгодни ќе искарат 1:0 после во Лондон ќе се бранат
BTW поздрав од дечкото :icon_lol:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
steta so nema da pominete vo 1/4 finale a ako pominete ve posakuvam vas pa da vidite kako 4e gubite :) (a za fontov kako sakam jas taka pisuvam :D )
Еее овај дуел Челзи - Барселона го сакав сега во 1/8 финале ама не ми се исполни желбата.Штета Челзи се прејаки да направат чудо од неизвесна ситуација во групата да испаднат први :D.
Радувајсе што ти се падна Леверкузен,како и да е и немаше некој тим што беше појак за да ви се спротистави.
А и јас ве сакам понатаму нормално доколку поминеме ,а ќе поминеме џабе си правеш фантазии.Иначе добро ти оде.
Aj сега бркај гулаби.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Lyon- APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

G

_Ghost_

Гостин
Ај ко че има ако има некаде снимка од извлекувањево да ми дајте по пп или овде да го гледам пак сакам....

Моменто ко го изваде чоеков Базел и овај шо го влечеше противнико БЕЗ мешање го изваде топчето и уште не отворено рече БАЕР МУНИЧ .. ПРАЈСЛЕСССС :D
Излезете од тоа кладилниците, има живот и надвор од нив.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
На Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.

После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?

Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.И глеам дека сите сте скоро убедени дека Наполи ќе оди понатаму.Само немојте да се криете кога ќе дојде време.
Почнувајќи од лани, противниците на Барса од 8-финале па до каде стигнат:

Arsenal - Shakhtar - Real Madrid - Manchester United
Stuttgart - Arsenal - Inter
Lyon - Bayern Munich - Chelsea - Manchester United
Celtic - Schalke - Manchester United
Liverpool
Chelsea - Benfica - Milan - Arsenal
Chelsea
Juventus (од овде надолу почнува директно од 4-финале бидејќи претходно се играа 2 рунди со групи)
Panathinaikos - Real Madrid
Chelsea - Valencia

Значи во последните 10 сезони во кои Барса игра нокаут фаза дури 3 пати го добила Челзи уште на старт. Дали тоа значи дека Челзи е лесен противник? Или Арсенал, Реал, Баерн, Ливерпул, Јувентус...пола од тимовите од кои Барса испадна во ЛШ подоцна ја освојуваа титулата. Ебено лесни противници, така? Само да се каже нешто против Барса, каква болка...

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Aleksandar Kirovski
Не дека имам лошо мислење за нив.
На Ман Сити го победија.Ман Сити сеуште не е баш искусен во ЛШ тоа е тоа не му оде.
Вас не ви е до тоа дека Наполи сака да победе,напротив вие сакате да одат сите Италјански тимови.Фантазиите ви се добри.
А хејтери на ЧЕЛЗИ ги има многу :D и тоа премногу ама џабе е :D.
Со Валенсија хејтерите : Челзи губе ,челзи ботлаци ,не знаат да играт ова она вака така. Челзи шамар и во 1/8 финале.
Со Ман Сити : Еее овие Ман Сити нервозни се сега ќе ги растурат на Челзи ќе ги наполнат.Челзи 2-1 Ман Сити втор шамар.
И после демек ќе се прават паметни т.н хејтери и ова ќе го викаат:Па појаки бевте ,браво за вас не сте лоши - онака шмизлички кажано.
Абе ајде бегај :D.Гледајте ги тимовите ваши не плукајте на другите.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
^
Само те потсетувам дека се незгоден тим а многу ме гајле за колку ит екипи ќе одат понатаму секако од следна сезона по 2+1 во ЛШ ќе имаме​

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Колку сте ми интересни вака.Како да ми се враќа истата слика од 2008 кога сите го фаворизираа Милан и на крај оп оп.Го попушивте :) Немојте уште еднаш вака,немојте :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom