Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Добри се они бе... толку им сече.

Него пази го легендава... Tomas Roncero, колумнист во АС, фудбалски "експерт" ... насловната на АС ја спремил за дента по натпреварот, испринтал, се спремил за славење. :pos:
Резултат 4-3, Роналдо херојот на насловна... :pos:

Барем погодил колку голови ќе примат. И тоа е успех :pos:.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па уште Роналдо во 89-тата минута ќе ни дал гол,па херој ќе станел... :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И шо да ви правиме сега? Уште предвреме вие самите си ја зацртавте судбината.
Мадињата цитрони да ти ги дам да ми ги измасираш? Ти објаснив у ПП не ми се качувај сега без зимска опрема:cautious:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Уште јачите бе ? Дај затворете ја темава доста е xD

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.853
Мадињата цитрони да ти ги дам да ми ги измасираш? Ти објаснив у ПП не ми се качувај сега без зимска опрема:cautious:
Де, бе, малку шала не е на одмет. Па, лани после 5-0 не бевте вакви, прифаќафте и шала и се. Кога ќе ми текне и дека на половината потписите и аватарите ви беа мотиви од петардата. :свиркам:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by:
• interfering with play or
• interfering with an opponent or
• gaining an advantage by being in that position

Str 100:
“interfering with an opponent” means preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or movements or making a gesture or movement which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent.

Само да се знае дека сме оштетени. :D

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by:
• interfering with play or
• interfering with an opponent or
• gaining an advantage by being in that position

Str 100:
“interfering with an opponent” means preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or movements or making a gesture or movement which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent.

Само да се знае дека сме оштетени. :D
Значи ако не пресуди во ваша корист одма ве оштетува? Може Пепе не ни беше свесен дека има играч на Барса таму само ја исфрли топката. Не може да очекуваш судијата да го забележи тоа во реална ситуација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom