Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Navivac na Real pred i posle Real-Barsa
real.png

Кој се бе тие експерти кои од цел тим мокан, на чело со Роналдо најдоа да плукаат по Коентрао, па уз Бенз и АдиМ и Ласс само него би му дал преодна.

Ако мислиш на мојот пост тогаш далеку е тоа од плукање и немав намера да плукам по Коентрао ама 30 милки си се 30 милки.

Абе тај е филмот ако тепафме ќе беше чао титула за барса, изгубивме +3 не е малце интересно ќе биде, батали ти интересно не интересно, да играа тие 15 победи по ред можеби ќе тепавме ама штета, поединци ме мрзе да набројувам ни у кастиља не би ги пуштил, само за роналдо не ме мрзе ни у штипска брегалница :D

Али нека биде само негово слабо издание, да не го пцуаме жалче е

Коентрао беше подобар од Рамос вечерва

Мурињо пријателе,со такви шупелки кој што се мислат дека се играчи,толку е,жал ми е...

Ае сеа враќај се во Интер,онаму каде што припаѓаш ;)

Сите прогнозери во светот го фаворизираат Реал М. а тоа многу пати знаело и да излезе наопако така да лично јас мислам Барселона ке тепа 1-3

:love: TOA E SILA abe lekcija

gi izmocavme ciganive od zadrid ponovoooooooooo :) btw koj bea tie sto se kladea so mene vo avatar na 1 mesec edniot bese od cigancinava a drugiot bese milanist neka mi pisat vo inbox da im dadam avatar :)))))))

VISCA EL BARCA MAS QUE UN CLUB <3

Знаев знаев знаев!!
Знаев дека ако победи Барселона ќе победи 1-3.Вчера ја сонував 3-1 а резултатот после излагал секад обратно од сонот.Се на се интересен натпревар.Пред се за разлика од другите дерби утакмици овде имаше фер судење.За грешки имаше али мислам дека тие не беа пресудни за резултатот.Реал имаше шанси кои мораше да ги искористи.
Не би плукал по играчите а не ни треба да се плука пошто до сеа буквално лом направија и искрено ми се сере од плукање на играчи после еден пораз а предтоа имале одлични утакмици.Само да се продолжи со ова темпо.Треба да се освои ЛаЛига а не да се победи Барса.Што к.р ќе и е победава на Барса ако кикснува со мали екипи.И честитки до фановите на Барса!

Честито нека им е победата на фановите на Барселона, сосема заслужено!

Уште еден виц:
Попрво педери ќе добијат дете отколку Реал да ја добие Барса !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom