Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Честитки за фановите на Барса,,, сакав Реал да тепа ради Мур и за прв пат после многу години беа фаворити но сепак се виде кој е кој во дербито. Ке биде жестоко до самиот крај мегу овие две екипи, а ние сме тука да уживаме :drk:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

А не беше таков во Милан.
Што ти прави Мурињо:гомце:
Не биди ко децана бе па ти. Глеаш дека им ја дава топката да изведат фаул.

Кака е FFS, тој да го направи ова намерно, шест дена после у црква ќе седи...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.634
Поени од реакции
10.354
па не беше слаба партија на барса ама не беше ни јака, просечна според мене, само што пујол,иниеста и чави се далеку подобри во големи натпревари, а и валдес ретко кога прави вакви киксови, 2 ги направи денес

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Да не се мешам многу оти и не сум фан на реал ни на барца ама ташаците ми ги пукнавте .... Следува допрва она што најмногу ќе ве боли затоа сега драпај колку сакаш... и .!. ме боли ви покажавме на Сан Сиро што е фудбал !!!
DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepa

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кој се бе тие експерти кои од цел тим мокан, на чело со Роналдо најдоа да плукаат по Коентрао, па уз Бенз и АдиМ и Ласс само него би му дал преодна.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepa
Хаха ... ко педерана се влечевте по Сан Сиро и што е најважно да не одиме оф-топик заради фарса и гледај следен пат користи КИРИЛИЦА !

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.902
Поени од реакции
30.828
Конечно едно ел класико без многу К1 и глума, конечно едно ел класико каде се играше фудбал.
Нема што да се пишува заслужена победа на Браса и честитки до сите нивни фанови, не сум толку разочаран од поразот колку од играта, пристапот кон натпреварот на одредени поединци на Реал. Ќе беше премногу да одиме +6 и натпревар помалку на пола сезона, вака ќе биде по интересно до крајот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Koja шега се Реал во одбраната, освен Касиљас и Рамос све друго е преценето, и се дур такви цигани ко Пепе, Марсело и оној преплатенион Коентрао играат во одбраната на Реал, без разлика кој е тренер, без разлика каква е концепцијата, за Барса они ќе се мачкина кашлица, имаа среќа денес што не примија 5 гола на Бернабе.
.
Незнам кај видовте слаба игра од Коентрао денеска. Општо сезонава игра слабо, не ги оправда парите до сеа, но вечерва беше одличен. Најдобар поединец у одбраната.

Рамос направи 3-4 „уау“ стартови, но многу испогреши. Најсалба партија за него сезонава.

У главно, одбраната на Реал сезонава е послаба од таа лани. Се залажаа со онаа сигурност против послабите, а на сите три утакмици со појак противник одбраната играше слабо и прими баеѓи голови.

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Се гледа нивото на кое игра барселона дека е далеку далеку послабо од она што го играше минатите сезони ... Ова можи да е чиста тактика на Мурињо затоа што има 3 бодови предност а и несака плановите и стратегиите да ги открива од сега ...
Убеден сум дека реал оваа година ќе ја победи во сите останати дуели и покрај овој несреќен пораз !
Тактиката на Мурињо:

1. Изгуби 5:0 од Барселона.
2. Изгуби ја Ла Лига од Барселона со нерешено на Бернабеу.
3. Освои Копа дел Реј. (Изгледа тактиката функцинира.)
4. Изгуби од Барселона во Лига на Шампиони.
5. Изгуби од Барселона во Супер Копа.
6. Изгуби од Барселона 1:3 повторно на Бернабеу.
7. ???????
8. ПРОФИТ!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom