В
Вори
Гостин
Moре иди у пички матер,звучниците на максимум ми се,а плус очекував некоја слика од утакмицава.
Moре иди у пички матер,звучниците на максимум ми се,а плус очекував некоја слика од утакмицава.
Не биди ко децана бе па ти. Глеаш дека им ја дава топката да изведат фаул.
А не беше таков во Милан.
Што ти прави Мурињо
Кој Сити? Не бе синко ние нив сме им го закачиле многу пати.З
Тим што ти го закачи многу пати па затоа го имаш овој ефект на смеење
DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepaДа не се мешам многу оти и не сум фан на реал ни на барца ама ташаците ми ги пукнавте .... Следува допрва она што најмногу ќе ве боли затоа сега драпај колку сакаш... и .!. ме боли ви покажавме на Сан Сиро што е фудбал !!!
Додека Македонија не влезе у ЕУDo koga be ??
Хаха ... ко педерана се влечевте по Сан Сиро и што е најважно да не одиме оф-топик заради фарса и гледај следен пат користи КИРИЛИЦА !DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepa
момче фокусирај се на задриѓани!!DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepa
Незнам кај видовте слаба игра од Коентрао денеска. Општо сезонава игра слабо, не ги оправда парите до сеа, но вечерва беше одличен. Најдобар поединец у одбраната.Koja шега се Реал во одбраната, освен Касиљас и Рамос све друго е преценето, и се дур такви цигани ко Пепе, Марсело и оној преплатенион Коентрао играат во одбраната на Реал, без разлика кој е тренер, без разлика каква е концепцијата, за Барса они ќе се мачкина кашлица, имаа среќа денес што не примија 5 гола на Бернабе.
.
Тактиката на Мурињо:Се гледа нивото на кое игра барселона дека е далеку далеку послабо од она што го играше минатите сезони ... Ова можи да е чиста тактика на Мурињо затоа што има 3 бодови предност а и несака плановите и стратегиите да ги открива од сега ...
Убеден сум дека реал оваа година ќе ја победи во сите останати дуели и покрај овој несреќен пораз !