В
Вори
Гостин
Moре иди у пички матер,звучниците на максимум ми се,а плус очекував некоја слика од утакмицава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

![]()
А не беше таков во Милан.
Што ти прави Мурињо![]()

Кој Сити?З
Тим што ти го закачи многу пати па затоа го имаш овој ефект на смеење![]()
Не бе синко ние нив сме им го закачиле многу пати.DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepaДа не се мешам многу оти и не сум фан на реал ни на барца ама ташаците ми ги пукнавте .... Следува допрва она што најмногу ќе ве боли затоа сега драпај колку сакаш... и .!. ме боли ви покажавме на Сан Сиро што е фудбал !!!
Хаха ... ко педерана се влечевте по Сан Сиро и што е најважно да не одиме оф-топик заради фарса и гледај следен пат користи КИРИЛИЦА !DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepa
DA , ni pokazavte ama i Allegri nesaka da pobedi covekot , sreka sto nikoj nesaka da ne tepa

Koja шега се Реал во одбраната, освен Касиљас и Рамос све друго е преценето, и се дур такви цигани ко Пепе, Марсело и оној преплатенион Коентрао играат во одбраната на Реал, без разлика кој е тренер, без разлика каква е концепцијата, за Барса они ќе се мачкина кашлица, имаа среќа денес што не примија 5 гола на Бернабе.
.
Се гледа нивото на кое игра барселона дека е далеку далеку послабо од она што го играше минатите сезони ... Ова можи да е чиста тактика на Мурињо затоа што има 3 бодови предност а и несака плановите и стратегиите да ги открива од сега ...
Убеден сум дека реал оваа година ќе ја победи во сите останати дуели и покрај овој несреќен пораз !