Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не да е камен,брат МРАЧНО е!Васе камен е у Милано а?![]()
Думан на времето кога дојде, прв пат, имаше едни гиф сликици од Интер, огромни, и по 100 комада у 1 пост на темите за Јуве и Милан ги ставаше, цел форум го блокираше, цел лимит од телекабел на сликите од Думан ми идеше ...
true story.
Ного современ ти ебате,ти оште не си бил роден дома твојте ти купиле компјутер.оште огино не бил измислен у праисторијата ти веке си имал i-phon...хаха@ Syn
А сеа... “неки нови клинци“, ко ветерани сме ниеОна, у сенка сме... Да зеам да пишувам со некој од новиве ќе ме отера у 3 лепе, а ја овде сум бил пред он дома компјутер да имал
Тоа е..
Ве поздравувам .)
@ Syn
Тука сме ние, читаме од време на време, само у дискусија послабо се уклучуваме...
На времето имаше и други членови, имаш испуштено по некој у набројаните... Знам коа јас почнав на темава да пишувам, ИоСоно, тебе, meazza (мислам), Adriano (имаше едно вакво типче, не?)... Последниов поготово беше доста активен, ок чоек ко да беше, по мислењата така барем делуваше...
А сеа... “неки нови клинци“, ко ветерани сме ниеОна, у сенка сме... Да зеам да пишувам со некој од новиве ќе ме отера у 3 лепе, а ја овде сум бил пред он дома компјутер да имал
Тоа е...
Дај договорете некое идење накај Италија, јас такво нешто чекам...
Потпораснавме за кавги од типот јуве прв, милан втор... ние титули, вие местачи... се едно те исто е тоа... Истите дискусии се тераат само со нови пациенти... Како им купуваат компјутери, така никнуваат на форумов
Ве поздравувам .)
ХАХАХАХАХАХАХАХААХНого современ ти ебате,ти оште не си бил роден дома твојте ти купиле компјутер.оште огино не бил измислен у праисторијата ти веке си имал i-phon...хаха![]()
Amaaan japa se se fajkas za sitnicite za edna bukva ispustena ebate ebase i tebeХАХАХАХАХАХАХАХААХ
Спасов ОПЛОДИ МЕ!!!!!!!
Иначе може...Иначе не оплодувам машки хаха
Хахаха ти нема рамен најсериозно, стана легенда на фан клубовAmaaan japa se se fajkas za sitnicite za edna bukva ispustena ebate ebase i tebe
--- надополнето: Dec 9, 2011 2:00 PM ---
Иначе не оплодувам машки хаха