Фан Клуб: Интер

А што викате да собереме потписи и да ја затвориме темава? Кога ќе излеземе од овој "транзициски период" да ја отвориме пак.:pos:

Ах бе времиња беа, Кирца со димните, Васко со временската прогноза... Бојан такоџе беше добар. Али сега Спасов не помножи со нула...

@ Syn

Тука сме ние, читаме од време на време, само у дискусија послабо се уклучуваме...

На времето имаше и други членови, имаш испуштено по некој у набројаните... Знам коа јас почнав на темава да пишувам, ИоСоно, тебе, meazza (мислам), Adriano (имаше едно вакво типче, не?)... Последниов поготово беше доста активен, ок чоек ко да беше, по мислењата така барем делуваше...

А сеа... “неки нови клинци“, ко ветерани сме ние :) Она, у сенка сме... Да зеам да пишувам со некој од новиве ќе ме отера у 3 лепе, а ја овде сум бил пред он дома компјутер да имал :) Тоа е...

Дај договорете некое идење накај Италија, јас такво нешто чекам...

Потпораснавме за кавги од типот јуве прв, милан втор... ние титули, вие местачи... се едно те исто е тоа... Истите дискусии се тераат само со нови пациенти... Како им купуваат компјутери, така никнуваат на форумов :)

Ве поздравувам .)

Не знам дали некој пишал, но по мечот со ЦСКА на повреда се пожалиле Деки и Оби, а од вчера и Киву....

Има негде бројка колку повреди има оваа сезона???
--- надополнето: Dec 9, 2011 11:00 AM ---
Не знам дали некој пишал, но по мечот со ЦСКА на повреда се пожалиле Деки и Оби, а од вчера и Киву....

Има негде бројка колку повреди има оваа сезона???

Думан на времето кога дојде, прв пат, имаше едни гиф сликици од Интер, огромни, и по 100 комада у 1 пост на темите за Јуве и Милан ги ставаше, цел форум го блокираше, цел лимит од телекабел на сликите од Думан ми идеше ...

true story.

да бе она знакчено интер со светки пола екран што зафаќаше .... и сецкаше на alienware :S

@ Syn
А сеа... “неки нови клинци“, ко ветерани сме ние :) Она, у сенка сме... Да зеам да пишувам со некој од новиве ќе ме отера у 3 лепе, а ја овде сум бил пред он дома компјутер да имал :) Тоа е..
Ве поздравувам .)
Ного современ ти ебате,ти оште не си бил роден дома твојте ти купиле компјутер.оште огино не бил измислен у праисторијата ти веке си имал i-phon...хаха;)

^
На гугл-транслејт од кој јазик да одберам да ми преведе на македонски? Дај помогни ми, со дијалективе слабо се снаоѓам....
Пациент еден...

хаха кисс4е, топ си
Свашта...

@ Syn

Тука сме ние, читаме од време на време, само у дискусија послабо се уклучуваме...

На времето имаше и други членови, имаш испуштено по некој у набројаните... Знам коа јас почнав на темава да пишувам, ИоСоно, тебе, meazza (мислам), Adriano (имаше едно вакво типче, не?)... Последниов поготово беше доста активен, ок чоек ко да беше, по мислењата така барем делуваше...

А сеа... “неки нови клинци“, ко ветерани сме ние :) Она, у сенка сме... Да зеам да пишувам со некој од новиве ќе ме отера у 3 лепе, а ја овде сум бил пред он дома компјутер да имал :) Тоа е...

Дај договорете некое идење накај Италија, јас такво нешто чекам...

Потпораснавме за кавги од типот јуве прв, милан втор... ние титули, вие местачи... се едно те исто е тоа... Истите дискусии се тераат само со нови пациенти... Како им купуваат компјутери, така никнуваат на форумов :)

Ве поздравувам .)

Кажи некоја местена по ПП бе море ;)

/Deko

Ного современ ти ебате,ти оште не си бил роден дома твојте ти купиле компјутер.оште огино не бил измислен у праисторијата ти веке си имал i-phon...хаха;)
ХАХАХАХАХАХАХАХААХ
Спасов ОПЛОДИ МЕ!!!!!!!

Имам чуство дека изненадувањето во зима ке биде Бориело... (n)

Amaaan japa se se fajkas za sitnicite za edna bukva ispustena ebate ebase i tebe ;)
--- надополнето: Dec 9, 2011 2:00 PM ---
Иначе не оплодувам машки хаха
Хахаха ти нема рамен најсериозно, стана легенда на фан клубов :)
--- надополнето: Dec 9, 2011 3:46 PM ---
Иначе Снајдер, Маикон, Форлан... Ќе игра некој од овие утре или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom