Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Dobro be dobro ,sme izlegle sme izlegle,nema veze ide januari fergi ke go odvrze keseto i ke sredi rabota i 20Pr.L i evropa liga i gotovo a i kupot da ne go zaboravime:vozbud::):cuc::cool::cool::cool:
--- надополнето: Dec 7, 2011 10:19 PM ---
Dobro be dobro ,sme izlegle sme izlegle,nema veze ide januari fergi ke go odvrze keseto i ke sredi rabota i 20Pr.L i evropa liga i gotovo a i kupot da ne go zaboravime:vozbud::):cuc::cool::cool::cool:
Сериозен си со ова дека ќе освои лига? Сити бега здраво, а и си гази у премиер..

А

Анноун

Гостин
хаха , отпаднаа од најлесната група во лига шампиони , а они си го мерат кој подолго ќе останел фан , и на кој помалце му било мака . :pos:

алооо , отпаднавте од базел . прием ! лани игравте финале лига шампиони . се сеќавате ? или дека го немате сколс затоа е овој пад ? ама каков пад бе , овде само мисли како ' ggmu на шеста " и ' one love , one united " можеш да прочиташ.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Тоа е тоа и уште од натпреварот на ОТ против Базел се плашев баш од ова... Лош период, премногу повреди, смена на генерации и сето тоа влијае врз целиот тим со игра без никаква идеја која се повторува веќе подолго време (не знам стварно како победувавме против Вила, Свонси и остали...). Фалат играчи што ќе ја водат играта затоа што немаме во моментов таков лидер каков што беше Роналдо во претходните сезони кој може сам да го носи тимот. Руни и по овој меч денес докажа дека лесно некои работи надвор од Јунајтед можат да ја променат неговата форма на големо. Лесно е сега сите да ги критикуваме (знам за тоа), ама кога тоа го направив пред еден месец сите ми се нафрлија као демек не сум го знаел Јунајтед, тоа било само лошо издание и бла бла...Ме интересира сега нивното мислење за ова што се случи денес, сите што викаа по нас дека не сме биле фанови поради тоа што по еден лош натпревар сме ја искритикувале играта или некој поединец. Сега можеме комотно да се насочиме кон ПЛ. Да се доведат засилувања уште во Јануари и на некој начин да се обидеме да ја поправиме сликава што е во моментов креирана. Во ЛЕ ќе играат младите, не ни е важен исходот таму сега...Сега седам баш ради изјавата на САФ.
GGMU!!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Се кладам во што било дека Фергусон ќе игра со резерви/млади играчи на натпреварите од европа лигава, а и во право е, само трошење на време и ризик да се повреди некој играч би било.Стариот премногу ги потцени сите екипи во групава очигледно, и сигурно и тој очекуваше денес да поминеме како во ПЛ со гол во прво полувреме па без многу напор ама се заеба на велико.Немавме ни 1 класичен играч од среден ред побогу!

Сега уште поголем проблем ќе биде мотивацијата на младиве играчи што сигурно како попарени ќе бидат, па можно е уште послабо да играме во лига.Очекувам класична 4-4-2 од следен викенд со искусни играчи, за младиве недела дена одмор.

И у пизду матер со повредиве, Видич во аут минимум месец ќе биде!До кога веќе, до кога?!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Уште повеќе го сакате клубот?
Зошто? Затоа што испаднавте од најелитното натпреварување во група со Отелул Гаљати, Базел и Бенфика?
Затоа што на 8 утакмици по ред во ПЛ не можете повеќе од еден гол да дадете?
Затоа што испаднавте од Кристал факинг Палас у Карлинг Куп?

Дај соберете мадиња и конструктивно критикувајте кај што треба да се критикува, а има доста за критикување, јас бев сигурен дека можете сезонава до дупла круна со овој состав, а вие играте катастрофално.
Затоа што го имаме најдобриот тренер на сите времиња, затоа што сме најтрофеен клуб во Англија, затоа што играме 3 пати финале во ЛШ во 4 години, затоа што освоивме титула кога никој не очекуваше (1999), затоа што секогаш се враќеме најсилни кога ни е најтешко, затоа што Јунајтед е Религија, Јунајтед е нешто што доживотно ќе го сакам, без оглед дали сме испаднале од Кристал Палас, Базел или Отелул и без оглед дали ќе даваме по 5 или 1 или ниеден гол на гости или дома!!!

А и затоа што ако не се дешаваат вакви работи, не би бил интересен фудбалот за гледање! Поздрав..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Zasto pa da ne ,so rece fergi vo april ke se grizime,zanci znae na so stoi i s omu fali,ne za dzabe e 25 godini tamu coekot!
Сериозен си со ова дека ќе освои лига? Сити бега здраво, а и си гази у премиер..[/quote
Сериозен си со ова дека ќе освои лига? Сити бега здраво, а и си гази у премиер..

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
хаха , отпаднаа од најлесната група во лига шампиони , а они си го мерат кој подолго ќе останел фан , и на кој помалце му било мака . :pos:

алооо , отпаднавте од базел . прием ! лани игравте финале лига шампиони . се сеќавате ? или дека го немате сколс затоа е овој пад ? ама каков пад бе , овде само мисли како ' ggmu на шеста " и ' one love , one united " можеш да прочиташ.

I SO SEA DEKA OTPADNAVME BE ? DA SE OTKAZEME OD MAN UTD ???? TAKA PREDLAGAS A ?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701

То е то бе бате шо неможиш да го разбериш...и веројатно никогаш нема да го разбериш....

Победил, изгубил или било нерешено...не е важно (т.е. важно е првите 5 мин после натпревар)
...после тоа лутината заминува...а големата љубов кон Јунајтед надвладува...

Ама џабе ти кажвам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Па зошто кога отпаднавме пред 5-6 години исто, после тоа следеа многу убави сезони за Манчестер. Што сакаш по твое да прочиташ? Или па ве нервира што повеќето во фан клубов не се глорихантери? Си отпаднавме заслужено, тоа е сеа, сигурно дека нема да играме секоја сезона финале ЛШ. Да се преориентираме на ПЛ сезонава најдобро ќе биде за сите.

Али ако некој се осмели да ја бара главата на Фергусон, да кажам од старт дека не е нишо поарен од идиотите кои го бараа истото во 1992.

From the cradle to the grave, MUFC!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Чоек кај си ти тука да пишеш, кај се стара клапа да ти биде мерак да ги читаш и да дискутираш конструктивно, Апокалипто, Чомбе, Хулиган, Дено^ па дури и Канал 88/9 иако знаеше да забегува напати, МанУтдЧемпионс и остали.
Имаше асален муабет, а не ова се тролови, се губи желба да се влага у фан клуб.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Zasto pa da ne ,so rece fergi vo april ke se grizime,zanci znae na so stoi i s omu fali,ne za dzabe e 25 godini tamu coekot!
Дај боже, така јас како неутрален гледач кога се работи за премиер би гледал едно интересно првенство и борба за круната :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Ми забега малу Кајганава во моментов зато мислењава по 100 пати ми се пратија, па затоа правам едит на ова. Инаку @Ivica^ не сум во можност да бидам активен секој ден на темава и затоа кога можам го искажувам своето мислење. Уште во мечот против Базел на ОТ знаев дека ова ќе се случи затоа што тимот ја нема онаа кохезија што ја имаше на почетокот на сезоната. Повредите, новите играчи и пред се одсуство на вистински лидер е резултатот на ова што се случува сега. Тоа е реалноста. Фали играч кој може сам да превземи на свој грб и да го води тимот. Нани се обидува нешто да направи, но го нема тој карактер за да го оствари. Руни кога нема никакво медиумско внимание знае да одигра феноменално и да биде тој лидер, но кога ќе го фатат малерите надвор од Јунајтед човекот се губи и тоа многу се рефлектира на тимот...САФ сметам дека после ова ќе свати дека требаат промени уште во Јануари.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
И да , во декември мора да се зема играч од средина од светска класа... овде спаѓаат Марио Готце , Еден Хазард , Лука Модриќ , па и снајдер иако мислам дека веќе е прекасно за него...
--- надополнето: Dec 7, 2011 10:33 PM ---
И да , во декември мора да се зема играч од средина од светска класа... овде спаѓаат Марио Готце , Еден Хазард , Лука Модриќ , па и снајдер иако мислам дека веќе е прекасно за него...

Kajgana Shop

На врв Bottom