UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Лил и Трабзон сами ќе се закопаат...нека има барем еден победник.Вака ЦСКА само победува :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
И Германциве не се тоа што беа,имаа порано гордост,сега и таа ја изгубија.Иако ми е мило Наполи што се квалификува од една страна,а од друга страна стравувам да не му се паднат на Челзи,зошто на домашен терен се скоро непобедливи.

А на екипи како Динамо Загреб треба да им се забрани доживотно играње во вакви елитни натпреварувања.Клошари им пуштија на Лион.Којзнае колку пари Мамиќ има земено.

И многу ми мириса на намештаљка колово,скоро за сите утакмици.Олку не мирисало.
Вчера што убаво чист фудбал играа Челзи и Валенсија,на двете екипи им гореше под нозе,немаше простор за калкулации,да ти е мерак да гледаш.
Lani od ekipa na Pandev bevme eliminirani valjda nema pak Napoli.Ama bolji niv nego Siti
Се гледа разликата кога мал тим игра со мотив = Базел и кога мал тим игра без мотив= Виљареал.

Ама Манчестер ќе даат гол, in Fergies time.
Villareal ne e mal tim

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
2-1 Јунајтед. Ајде има надеж!
Нека напнат сеа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ауауа, каква лудница е вечерва...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И Германциве не се тоа што беа,имаа порано гордост,сега и таа ја изгубија.
Да бе нафта пие Хенјкес, да ги пушти стакленине, да им влезе некоја будала ко де Јонг и пак 6 месеци инвалидска...

Ајде бе нема пенали на Сити-Баерн :pos:

В

Вори

Гостин
Да бе нафта пие Хенјкес, да ги пушти стакленине, да им влезе некоја будала ко де Јонг и пак 6 месеци инвалидска...
Нема везе брат,ја стално сум ги почитувал германците поради тоа неоткажување и играње до крај,не им требаше ова.Али како и да е,Наполи се квалификуваше,така да залудно :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Заврши доминацијата на англиски екипи во ЛШ! Дефинитивно!!!

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Поненормална фудбалска вечер немам видено до сега...Да се прашуваш дали е сон или јаве :).Свашта...

В

Вори

Гостин
Искрено ме болеше кур дали Манчестер ќе влезе или не,ама некако потајно и посакував можеби да земе бод,за да има повеќе Англиски екипи.Ама ништо.Од навидум лесна група,не успеаа да ја поминат,кој ли веруваше во тоа.

Испадна дека Лондонските екипи сепак ќе ја бранат честа на Англија :) Ама кога ќе видам еден онаков Реал,па и Барселона,одма почнува да ми се повраќа јеботе.

Инаку,невероватен народ сме еј.Едвај се чека некој голем клуб да испадне од ЛШ,да изгуби некоја утакмица,и одма да се хејта и да се дрка на нечиј пораз.Глеам народон по социјалниве мрежи збудале.И не само сеа.Стално коа губат Барселона,Милан,Челзи,Реал,Интер,иста песна :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom