UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Na Lion mu treba uste eden gol za da ide ponatamu.Taa grupa ke bide isto kako vcera so Dortmund.Do posledna sekunda nema da se znae nisto
ами кога рече накај 30та минута дека Сити намерно вака играле , не напаѓале да дадат гол , оти се договориле прво да видат како ќе се одвива мечот во Виљареал !!!!!!!!!!!!!!!

ГОСПОДИ , смилувај се и врати ја Лига Шампиони на МТВ .
Valjda mislise da kaze deka Siti ne napaga za da vidi dali Napoli ke gi napunat VIljareal na pocetok posto ako e taka nema zosto da igraat

Moja greska
inace ni vtoro ne ke da e

United-City ovaa godina ke da e kako Real-Barsa lani.Em vo kup,em vo liga,em vo Liga Evropa :)
--- надополнето: Dec 7, 2011 8:59 PM ---
Bazel napaga ne se predava ova ke bide interesna utakmica.Znaev deka trebase taa da ja davaat

Tребаше!

Јас ги гледам на пола монитор: Наполи, на пола Јунајтед ...на тв: Сити :pos:

Napoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Balotelli trenira da bide ninja.Zatoa dava golovi so site ramo i drugi organi

Inace nema nekoi sansi ovie debilive od K5 da smenat prenos?
--- надополнето: Dec 7, 2011 9:07 PM ---
Golasoooooooooooooooooooooo

Inleeeeeeer !!!! WOOOOOOO

ova vaka se raduvam posto ke fatam na sportska a i Napoli mi se simpaticna ekipa :D

Наполи бе пусти Наполи... Мислам дека прв пат во живот сум за жабари и не можат гол да даат бе :pos:
После тоа што го прикажаа и со Баерн и со Сити греота е да испадна и тоа во суштина само заради тоа што имаа полош распоред...

ЕвЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ гООООооООООл :D

Браво Наполи!

Еееееј копиљот шо го повреди Швајни ама ај нема врска... :P

Наполи поведува. Очекувам сеа Сити да паднат и Баерн да им израмнат во најмала рака.

браво за Наполи!

+
Лион води 1-5 моментално и , уште еден гол му фали мислам за да иде даље.
Ај ваљда ќе даат уште еден гол Лион, или Ајакс да примат уште еден. :)

+
Ајакс се со 6-5, а Лион се со 7-7 гол разлика.

+
И Јунајтед го тупат моментално :tapp:

+
Лион е моментално 1-6. Мислам дека овој резултат му одговара за да иде даље. Доколку вака заврши. Лион ќе има боље гол разлика во однос на постигнати голови, иако разликата на двете екипи е +1 моментално. Или можеби сум грешка?

Правдината на виделина не би било фер да се пласираат со фрлена пара на Шеикот на мизерниот Виљареал.

Na Lion mu treba uste eden gol za da ide ponatamu.Taa grupa ke bide isto kako vcera so Dortmund.Do posledna sekunda nema da se znae nisto

Е сега му треба мислам уште еден гол, моментално имаат гол разлика 7:7, а Ајакс 6:5. Знам пред натпреварот се зборуваше дека Ајакс треба да изгуби со 2 разлика а Лион да тепа со 5.

Наполи ако не поминат сами да си се упукаат колективно во десно колено.

Што ти е чудно за Баерн? Сигурно прво има Баерн, зш да се замараат? Нормално втора дека ќе пушти Хенјкес...

И да бидеме реални која и да е солидна екипа да им се падне на Сити има да не знаат кај да се свртат. Играат 11 индивидуалци, ако не дрибнат двајца-тојца Агуеро или Силва на куково лето гол ќе даат. Така братче Реал или Барса има да ги наполнат ко брод...

Абе ја место жабарите да пишам, пишав швабите... :pos:

моја грешка. :)

Balotelli trenira da bide ninja.Zatoa dava golovi so site ramo i drugi organi

Inace nema nekoi sansi ovie debilive od K5 da smenat prenos?
--- надополнето: Dec 7, 2011 9:07 PM ---
Golasoooooooooooooooooooooo

Inleeeeeeer !!!! WOOOOOOO

ova vaka se raduvam posto ke fatam na sportska a i Napoli mi se simpaticna ekipa :D
Dobro aj sega priznajte koj od tuka raboti vo K5?

Podobro bi bilo Bazel-Junajted ama aj kaj i da e Pandev treba da vleze :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom