UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Глеа некој Виљареал - Наполи !? Не играат малку „чудно“ швабиве !? :cautious:
Јас гледам :)
Слабо игра Наполи сега за сега и е со една 100% шанса која што не ја искористи Зунига.Сега во второ треба да тргнат машки кон голот на Виљареал ако сакаат 1/8финале.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас ја гледам, и Наполи имаше две-три добри шанси. Ако продолжат во овој стил Виљареал сигурно паѓа а со тоа и Сити.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Да видиме стариот лисец што ќе подготви за второ полувреме !

Ми мириса на 1:2 стрелци Руни и Нани !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јас гледам :)
Слабо игра Наполи сега за сега и е со една 100% шанса која што не ја искористи Зунига.Сега во второ треба да тргнат машки кон голот на Виљареал ако сакаат 1/8финале.

Јас ја гледам, и Наполи имаше две-три добри шанси. Ако продолжат во овој стил Виљареал сигурно паѓа а со тоа и Сити.
Многу чудна ми е играта, не идат у напад до крај, при фаул за нив судијава дава предност тие паѓаат а имаат отворен простор пред себе, нерезонски центаршути, ко без жар играат, несвојствено за нив некако, бар од утакмиците што сум ги глеал минативе две сезони... :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Наполи ако не поминат сами да си се упукаат колективно во десно колено.

Што ти е чудно за Баерн? Сигурно прво има Баерн, зш да се замараат? Нормално втора дека ќе пушти Хенјкес...

И да бидеме реални која и да е солидна екипа да им се падне на Сити има да не знаат кај да се свртат. Играат 11 индивидуалци, ако не дрибнат двајца-тојца Агуеро или Силва на куково лето гол ќе даат. Така братче Реал или Барса има да ги наполнат ко брод...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Лееее не ми се верува овие Лион кои среќни копилиња се.Дај Боже да испаднат нека пројде Ајакс.Какви шупачки голови дадоа,во животот малку голови сум видел што биле така глупи ко головите на Лион.................

М

Мартин`

Гостин
Прашање е сега за кого ќе игра Реал, дали за Лион или пак за Ајакс.. иако ја се надевам на X на натпреварот со Ајакс сепак мислам дека Реал ќе изиграат во корист на Лион, инаку немаше воопшто ни потреба да испаднат со некои првотимци како Бензема, Игуаин итн пред дуелот со Барса.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ццц... 4-1 Лион ако не оди Ајакс мислам дека треба да ги обесат комплет сите четворица судии во Амстердам :eek:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Same feeling here.

@dragonsky види кое место е АПОЕЛ, а Манчестер кое ќе биде(хинт: второ ќе е)

Апоел ќе оди кај МанЈу или МанШити ако поминат група. :D
Moja greska
inace ni vtoro ne ke da e

United-City ovaa godina ke da e kako Real-Barsa lani.Em vo kup,em vo liga,em vo Liga Evropa :)
--- надополнето: Dec 7, 2011 8:59 PM ---
Bazel napaga ne se predava ova ke bide interesna utakmica.Znaev deka trebase taa da ja davaat

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Какви местенки човече, апла се гледа.

До 70мин. ќе отиде Лион 1-6.

Статус
Затворена за нови мислења.