- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 936
- Поени од реакции
- 741
Добриот збор голманов гол "отва".....овај де железна врата отвара
Фини домаќини. :back:
Добриот збор голманов гол "отва".....овај де железна врата отвара
Фини домаќини. :back:
Junajted 99,9 % nema da zacrsat prvo mesto taka da nema da se padnat so APOELАпоел, заврши прв.
Со оглед при среќата при извлекување, може уште пред време да се знае еден дуел од осмина финале. Со оглед на тоа дека МанЈу се најголемите гзлаци сигурно им се пада Апоел
Баерн/Реал - Милан ќе биде една од двојките.
Моја претпоставка
Cudna rabota e genetikata.Ovie kinezive so bebeski faci po 40 godini a ovoj so ovaa faca moze da projde kako dedo na Ronaldinho
И овој да ти имал 23 години....
Aпоел не може да се падне со Барса и Челзи.АПОЕЛ - БАРСА\ман утд\челзи
нема бегање!
Ете сум бе... ))Каде се сега троловите и хејтерчињата што дркаа после поразот на Челзи од Леверкузен пред две недели?
Цуцлајте сега,Челзи е во 1/8 финале и тоа како прв во група.
Иако не заслужи да биде прв,али тоа е друга приказна.
Џабе што Валенсија ја имаше топката скоро цела утакмица,кога ретко беа конкретни.Челзи беа мирни и си дадоа три гола и завршија со Валенсија.
Утре и Манчестер ќе тепа,па пак три англиски минимум ќе одат понатаму.Џабе фанчињава на шпанско/таљанските екипи се радуваа во 5-тото коло.
Нема шанси !!!Зашо мислам оти Наполи ќе га заеба работта и Сити ќе одат у 1/8 финале?
И ја сум со мислењето дека постои простор за вакво нешто ...Зашо мислам оти Наполи ќе га заеба работта и Сити ќе одат у 1/8 финале?
Што зборите глупости?АПОЕЛ - БАРСА\ман утд\челзи
нема бегање!
Same feeling here.Зашо мислам оти Наполи ќе га заеба работта и Сити ќе одат у 1/8 финале?
Мислиш дека Де Лаурентис ќе го дозволи тоа?И ја сум со мислењето дека постои простор за вакво нешто ...