UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Јак Дортмунд, јак :) Нешто како Работнички што го испуваа со младите фудбалери....

Не ми се верува дека ме заеба порто со онаква статистика.

И некое англиско фанче искоментира поназад, Италија веќе има два сигурни патници во следното коло, и Наполи утре :D

В

Вори

Гостин
Јак Дортмунд, јак :) Нешто како Работнички што го испуваа со младите фудбалери....

Не ми се верува дека ме заеба порто со онаква статистика.

И некое англиско фанче искоментира поназад, Италија веќе има два сигурни патници во следното коло, и Наполи утре :D
Јас прокоментирав,а ќе видиме за Наполи утре.И тоа што пишав јас,не се однесуваше ни најмалку за тебе,така да...
А Англија има 2 сигурни претставници засега,Јунајтед поминува утре сигурно,а за Сити ќе видиме.

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Олимпијакос или било кој грчки клуб да изгуби дома, па ќе ги тераат да се самоубијат. :D Браво за Олимпијакос вчера, баш ми е мило што ги победија Арсенал.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Апоел, заврши прв.
Со оглед при среќата при извлекување, може уште пред време да се знае еден дуел од осмина финале. Со оглед на тоа дека МанЈу се најголемите гзлаци сигурно им се пада Апоел :D
Баерн/Реал - Милан ќе биде една од двојките. :D
Моја претпоставка :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Не верувам Наполи да им го продаде местото во Нокаут фазата на Арапите

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.518
Може шеикот да им вети 2-3 фудбалерчиња на Виљареал летото/зимата, тогаш ќе има покољ. :ROFLMAO:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Апоел, заврши прв.
Со оглед при среќата при извлекување, може уште пред време да се знае еден дуел од осмина финале. Со оглед на тоа дека МанЈу се најголемите гзлаци сигурно им се пада Апоел :D
Баерн/Реал - Милан ќе биде една од двојките. :D
Моја претпоставка :D
Им се гледа крајот на Милан/Реал тогаш. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom